Dobrý den chtěl bych se zeptat mam problém s notebookem hp míní 2133.O počítačích nevím nic a mám problém notebook jsem koupil nedávno od kamaráda a od té doby jsem ho nevypnul jen jsem ho zaklapl az do včerejšího dne kdy jsem ho vypnul od té doby když ho zapnu tak se objeví logo hp a pod tím je napsáno f9 boot device menu f10 ram based setup f11 systém recovery f12 netboot nevěděl jsem na co kliknout tak jsem neklikal na nic potom semi objevila cerna obrazovka a tam bylo napsáno copyright (C) 2000,2006 a kousek pod tím PXE-E61 Media test failure, check cable PXE-M0F Exiting hp PXE ROM a ještě pod tím bylo:reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.Kliknul jsem na enter ale slova se pořád opakuji nevíte co s tím?
Zmáčkni F9, otevře se Boot menu - je potřeba zkontrolovat (případně přenastavit), zda je primární BootDeviceHD... Problém - v lepším případě, může být v zasunuté USB flash nebo nějaké kartě, v horším případě došlo k narušení bootovacích souborů na HD a bylo by potřeba provést Recovery (F11) a nebo reinstalaci...
doplněno 15.11.12 12:43:
Jen doplním - Recovery i reinstalaci musí předcházet záloha dat - je-li tedy co zálohovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.