Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit název písma

Od: lefua odpovědí: 4 změna:

Ahoj, nevíte, jak by se dal zjistit název písma z nějaké stránky, třeba z téhle whenharrymetsalad.com/... myslím to písmo v záhlaví.. nejde mi ani tak zrovna o tohle písmo, ale spíš, jak by se to obecně dalo zjistit, dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Projeďte to prográmkem whatfontis.com/... text by měl být ale čitelný, ořezaný od obrázků atd. .: )

doplněno 19.08.13 21:05:

Whatfontis našel Le Havre Sketch R/... asi to není úplně on, ale je podboný..

iz*
hodnocení

0x

Název písma lze zjistit pouze ze stránky, do níž je písmo vloženo (pak zjistíte ve stylopisu). V tomto případě však autor použil písmo v obrázku ...

Počkejte si, jestli se s písmem někdo někde nesetkal (z obrázku zjistit nelze).

doplněno 19.08.13 20:09:

@Joudič. děkuju za odkaz.

Zkusila jsem to. Vyjelo mi to dvě písma podobná obrázku, z nichž podle mne nejde ani o jedno.

Ledaž by je autor pro obrázek ještě upravil.

Zjišťování z obrázku podle mne (podle mých zkušeností) nedává dost přesné výsledky.

doplněno 19.08.13 20:22:

Podobné zkušenosti mám i se zíkáváním textu z obrázku, ještě se mi nepodařilo získat bezchybný text ...

joudic*

nemate pravdu, z obrazku zjistit lze, jsem grafik a nejednou jsem to potreboval, viz zde myfonts.com/...

doplněno 19.08.13 23:47:

na ziskavani textu z obrazku se napr v ČTK pouziva Abby fine reader, ale je zapotrebi dostatecne kvality obrazku a zadne jpg artefakty vznikle ulozenim obr. se spatnou kvalitou

doplněno 19.08.13 23:52:

jinak to vypada, ze obrazky vytvari rovnou autor/ka webu, nebude snazsi se primo zeptat? Bude to stoprocentne nejaky free font, kdyz jej whatthefont nenasel... take se vsadim, ze ten font nebude CE, tzn jen latinka

horak*

zkousel jsem vystrihnout 4 texty z obrazku a zadny z nabidnutych typu to nebyl

Vzal jsem Word a myslim, ze je to

Bradley Hand ITC

doplněno 19.08.13 21:05:

vlevo original vpravo Bradley a jeho zúžení o cca 15 procent

Jak zjistit název písma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]