Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte, jak by se dal zjistit název písma z nějaké stránky, třeba z téhle whenharrymetsalad.com/... myslím to písmo v záhlaví.. nejde mi ani tak zrovna o tohle písmo, ale spíš, jak by se to obecně dalo zjistit, dík
Projeďte to prográmkem whatfontis.com/... text by měl být ale čitelný, ořezaný od obrázků atd. .: )
doplněno 19.08.13 21:05:Whatfontis našel Le Havre Sketch R/... asi to není úplně on, ale je podboný..
Název písma lze zjistit pouze ze stránky, do níž je písmo vloženo (pak zjistíte ve stylopisu). V tomto případě však autor použil písmo v obrázku ...
Počkejte si, jestli se s písmem někdo někde nesetkal (z obrázku zjistit nelze).
doplněno 19.08.13 20:09:@Joudič. děkuju za odkaz.
Zkusila jsem to. Vyjelo mi to dvě písma podobná obrázku, z nichž podle mne nejde ani o jedno.
Ledaž by je autor pro obrázek ještě upravil.
Zjišťování z obrázku podle mne (podle mých zkušeností) nedává dost přesné výsledky.
doplněno 19.08.13 20:22:Podobné zkušenosti mám i se zíkáváním textu z obrázku, ještě se mi nepodařilo získat bezchybný text ...
nemate pravdu, z obrazku zjistit lze, jsem grafik a nejednou jsem to potreboval, viz zde myfonts.com/...
doplněno 19.08.13 23:47:na ziskavani textu z obrazku se napr v ČTK pouziva Abby fine reader, ale je zapotrebi dostatecne kvality obrazku a zadne jpg artefakty vznikle ulozenim obr. se spatnou kvalitou
doplněno 19.08.13 23:52:jinak to vypada, ze obrazky vytvari rovnou autor/ka webu, nebude snazsi se primo zeptat? Bude to stoprocentne nejaky free font, kdyz jej whatthefont nenasel... take se vsadim, ze ten font nebude CE, tzn jen latinka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.