Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně zapojit 5.1

Od: martas01 odpovědí: 5 změna:

zdravím, mám nové 5.1 repro geniusy, podle návodu jsem zapojil ale nehraje to jak bych si představoval, je tam pak nějaký návod na 5.1 zvuk ale nejde mi to přijde mi to že to hraje mono poraďte prosím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jackr*
hodnocení

0x

Máš správnou konfiguraci v PC? máš hlavně 5.1 zvukovku co máš za bedny. Ale hlavně koukni jak to máš nastavený v PC

hodnocení

0x

musis mit hlavne zvukovku 5.1 , pak tam mas teda tolik konektoru a valis podle navodu zvukovky a repraku , pokud mas ale zvukovku jenom stereo tak to bananek a musis koupit novou zvukovku

jabraka*
hodnocení

0x

Za prvé je potřeba zdroj zvuku 5.1.pak zvukovka,nebo zesilovač 5.1 a nakonec výstupní kabely pro každý reproduktor zvláště.

JABRAKA

martas01
hodnocení

zvukovku mám i na 7.1 ale prostě ten návod je tak blbej že tomu snad nikdo nemůže rozumět, mám Genius Home Theater SW-HF 5.1 4500..v pc rozumim všemu ale repro je pro mě španělská vesnice mohli byste mi to vysvětlit jako blbovi? protože na tohle fakt jsem

martas01
hodnocení

já jsem k tomu dostal jen pár sinčů a jeden 3,5 jack zelený který mám v zelené díře v pc, nic víc jsem nedostal, četl jsem na googlu že potřebuju ještě do černý a oranžový díry zapojit ale nevim jak a co :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]