Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart windows 8

Od: salamos® odpovědí: 3 změna:

Nový notebook se občas kousne (zamrzne) a nereaguje na žádný pokyn. Máte prosím někdo návod, jak restartovat? Nalezl jsem postup stlačením Windows + Alt + Del, ale toto nefunguje. Jsem nucen odpojit notebook od baterie, což není zrovna dobré.

Předem díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

0x

A kdybys delší dobu držel tlačítko na zapnutí notebooku?

acida
hodnocení

0x

Dobrý den, mě se asi děje o samé, nejčastěji při procházení netem, už vím, na co nesmím kliknout, aby se nezasekal, ale stejně se tak často děje. Zkuste jednou schválně chvíli vydržet, u mě po pár minutách v něm jakoby hrkne a zase se odseká, máte to tak taky?

Nevím čím to může být, jestli špatné ovladače, nebo zastaralý software, ale už mě to pěkně štve. Mám taky win8

ruda*
hodnocení

0x

Windows 8 se moc nepovedl a má různé nedostatky. Mám mj. NB Hewlwt Packard s WIN 8 a mohu to srovnávat a WIN 7 na normálním PC. Uvedená závada se mi však dosud nikdy nevyskytla ( jiné však ano a jsou jasně vyvolány tímto operačním systémem). Microsoft nyní informoval v novinách, že pro četné připomínky uživatelů jim bude poskytovat v blízké době inovaci - aktualizaci WIN 8 zdarma.

Předpokládám, že WIN 8 jste obdržel soušasně s novým NB. V tom případě, pokud se tato závada opakovaně vyskytuje, vůbec bych neváhal s reklamací v záruční době prostřednictvím prodejce. Nereaguje-li počítač na žádný pokyn a nejde ani vypnout, je to velmi závažný nedostatek a nejste povinen zkoumat, zda jde o vadu SW nebo HW. Může totiž jít rovněž o vadu NB (počítače) a za čas by mohlo být na reklamaci pozdě. Doporučuji podat reklamaci písemně, popsat projev závady a uvest její četnost, nechat si potvrdit převzetí reklamace s datem podání na kopii. Zajistíte si tím budoucí nároky dle reklamačního řádu. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]