Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Programovaci programy pro C++

Od: ahojky* odpovědí: 8 změna:
Hledam program ve kterem bych mohl programovat jazyk C++ a C#.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jak se chceš učit programovat, když ani neumíš vyhledávat:
stahuj.centrum.cz/...
acemcintosh*
Tak programování a vyhledávání, to jsou dvě odlišné věci;).
Každopádně jakožto jejich uživatel mohu doporučit tato IDEčka:
Na C++:
  • Microsoft Visual /...
  • Borland Turbo C++/...
    Na C#:
  • Microsoft Visual /...
  • SharpDevelop
    Doporučuji vyzkoušet všechny. Jsou to bez výjimky IDEčka zdarma i pro komerční použití, poslední jmenované je dokonce open source.
  • No nevim zda programuješ, ale i programátor by měl být schopen najít si informace, málokdy (spíš nikdy) ho někdo naučí programovat úplně všechno, musí si syntaxe najít a na netu je to narozdíl od knížky komplet :)
    acemcintosh*
    To je pravda, já jen tvrdil že programování a hledání informací je vcelku odlišná věc - to že se programátor neobejde bez obou je zase další věc(nepopírám její důležitost). Ale to je jedno:) Každopádně já jsem otázku pochopil spíš tak, že tazatel chtěl nějaké přímé doporučení určitých programů, a to bych docela chápal - programů na programování programů (neboli vývojových prostředí) je vcelku nepřeberné množství a kdo se v tom má pak vyznat:)
    Za ty roky jsem si zvykl na konkrétnost otázek a vybavuji si hledám jako nevim co použít. Něco jiného je doporučte... :D ale to je fuk, jen abys věděl proč jsem to napsal
    To ano, ale u obou potřebuješ tak nějak logické myšlení. Když se ti ho nedostává...
    acemcintosh*
    Ano, ano, ale tak vyhledávat nemusíš umět ani když jsi schopný programátor, minimálně jednoho takového člověka znám ze svého okolí:). Ale to je jedno, neřešme to, nechci vyprovokovat hádku.
    lukyn1811*
    Pro začátečníka bych určitě souhlasil se SharpDevelop - je to plně dostačující prográmek a navíc Open Source. Já mám ovšem radši Visual Studio 2008. Je mnohem komplexnější a najdeš tady vpodstatě všechno, co potřebuješ. Jeden z mála programů od dob QBasicu, kterým si u mě MacroShit(Tm) napravil reputaci. A ještě jedna věc - proč C++? Jestli chceš rovnou od začátku zabřednout do ukazatelů, vícenásobné dědičnosti a dalších"super"záležitostí, tak máš docela odvahu. Co jsem se začal učit C#, tak se mi po C++ ani nezastesklo. Ale je to věc názoru a určitě se najde někdo, kdo bude tvrdit, že C# je pro lamy, za které musí všechno dělat překladač(podle mě spíš výhoda :)). Pokud jsi někdy dělal třeba s Javou, tak je C# jasná volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]