Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozvučení pohlednice

Od: delta® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Vytvořila jsem přáníčko "pohlednici" ve PhotofiltreStudio, chtěla bych k němu přidat i písničku, až to dotyčný otevře, aby zároveň spustila i hudba... Jde to vůbec? Existuje na to nějaký prográmek? Děkuji. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Nestačila by prezentace, do níž můžete vložit obrázek i hudbu?

doplněno 20.08.13 15:50:

Delto, v prezentaci může být i jen jeden obrázek s hudbou ...

hodnocení

A šlo by to poslat e-mailem? Mohl by jste to trochu více popsat? - Chápu to tak, že bych dala do prezentace tolik kopií té pohlednice, kolik by potřebovala délka písničky... Ale to by asi nevzal e-mail...

praivo*
hodnocení

2x

Jak to chceš poslat, emailem jako přílohu?

doplněno 18.08.13 23:30:

Vím, že něco takového (automatické spuštění hudby v emailu) jsem kdysi zkoušel, ale nepovedlo se mi to. Zítra to ještě zkusím, ale myslím, že to nejde.

doplněno 18.08.13 23:31:

pctipy.net/...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zdá se, že by to měl umět i program IrfanView. Podívejte se viz odkaz (hlavně dole ten odstavec "Tvorba zcela samostatné slideshow"). Myslím, že by to mělo jít i s jedním obrázkem, ale nezkoušel jsem to. Zdravím!

fotoaparat.cz/... slunecnice.cz/...

dzordz*

Irfan to umí, akorát výstupem je .exe a to z mailu nikdy nikdo při smyslech nespustí.

V mailových programech taky budou multimédia celkem hodně blokována, muselo by se to dělat konkrétně pro to, co používá příjemce. Jestli by to vůbec šlo.

Nejjednodušší to asi dát na web (v tom flashi, nebo jako video) a mailem poslat jen odkaz. Anebo se na celou hudbu vykašlat :)

ria*
hodnocení

0x

Ve flashi otázka minuty.. výstup je ale v .swf.. : )

hodnocení

Myslela jsem pohlednici, jen jeden obrázek ( ne prezentaci ) a k ní přidat hudbu ( jednu písničku ). Ta pohlednice by měla jít poslat e-mailem... No, ale bylo mi řečeno, že to možné není...

Děkuji vám všem za odpovědi a snahu pomoci mi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]