Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod videa FLV na DVD

Od: sword® odpovědí: 6 změna:
Prosím Vás pokud mám soubor videa v FLV a potřeboval bych tento soubor dát do formátu DVD(aby si ho mohl kamarád prehrát v DVD přehrávači na TV) jde to a pokud ano jak mám postupovat. Moc děkuji za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zkus třeba tento program:
instaluj.cz/...
Z výsledného AVI souboru už nebude problém udělat DVD, případně ho přímo přehrát na DVD přehrávači (pokud to umí)
hodnocení

Spidere,bylo by to dobré,ale přímo ve videu je reklama tohoto převodního programu. Ale děkuji za ochotu

No ne všechny programy jsou na internetu zdarma. Zkus vyzkoušet třeba toto:
onlyfreewares.com/...

yurek*
hodnocení

0x
Vyzkoušejte konvertor SUPER, ke stažením třeba někde tady: borecdom.blog.cz/.... Umí věci neskutečné a je zdarma. pravda, možná se budete trochu ztrácet v ovládání, ale s využitím pomoci Google si jistě poradíte.
hodnocení

Tak to by se mě docela líbylo,mám to nainstalované,ale bohužel to nespustím.Ale děkuji yureku za ochotu
acemcintosh*
Vyzkoušej tento program: aTube Catcher - zdarma a kromě konverzí umí to video stahovat třeba z YouTube rovnou do avi nebo třeba 3gp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]