Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Avast mi ohlásil Velikou hrozbu viru. Tu složku s tím virem jsem nikde nenašel v PC ani přes hledání. Koncovku to mělo .dll
A ani když mě to tam psalo kudy mám jít abych to našel. Zkoušel jsem jeden program ale ten ten vir nenašel a neodstranil...
Nevíte o nějakém dobrem programu na odstranění virů? Ae opravdu dobrý...
Spusťte si na PC eset.com/... , snažší je to přes IE. Zatím mi našel (a hned odstranil) i dost průšvihové věci.
Zdravím,
pokud to má koncovku .dll, jedná se o tzv. knihovnu. Některé knihovny se spouští až se systémem a jsou běžně neodstranitelné, protože i když knihovnu antivir smaže, tak si ji systém při spouštění zase sám obnoví.
Jedno, poměrně jednoduché, řešení je spustit systém v nouzovém režimu a pak pc nechat projet antivirem. Ne vždy to ale pomůže.
Další řešení je se podívat, jestli ta knihovna není jako součást skrytých sytémových složek. A třetí je zjistit, který program tu knihovnu používá a spouští. Ten pak odstranit, pokud není potřebný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.