Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

M4a2flac konvertr?

Od: jaromir83* odpovědí: 10 změna:

www.audio-transcoder.com program selhal

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Ona je spise otazka, proc chces takovou blbost, jako je prevod z m4a do FLACu, delat. *ee*
znám lidi, kterým zkonvertuješ do FLACu 128 Mbps MP3 a hned jim to zní líp a MP3 by v životě neposlouchali, fuj taková komprese *smich* *nevi*
jaromir83*
hodnocení

protoze prenosny iRiver prehravac mi m4a neprehraje, flac jo

doplněno 17.08.13 09:55:

kdyz ten 70MB m4a soubor konvertnu v audiotranscoderu do flac a zkusim ho pustit v prenosnem prehravaci, tak se kousne a musim restart

ben®

Dobrý den, tak zkuste konvertovat audio v programu viz odkaz. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 17.08.13 10:09:

Není zač.

jaromir83*
hodnocení

funguje, dik

luke237
Jen pro zajimavost - jak je ten FLAC ted velky?
jaromir83*
hodnocení

z www.audio-transcoder.com byl flac stejně velký jako m4a, ale v PC přehrávání se dlouho načítal, nešlo fforwardovat.

z all free audio konvertru je flac poloviční než m4a a přenosný přehrávač mi ho přehraje.

víc lossless než mp3, ne?

luke237
Tohle mi hlava nejak nebere! *sok* *ee* Jak muze byt FLAC ucinnejsi nez AAC?
PS. Aha, tak Apple pry/a> m4a oznacuje i ten jejich Lossless format, tak snad to neni tento pripad.
luke237
Tohle mi hlava nejak nebere! *sok* *ee* Jak muze byt FLAC ucinnejsi nez AAC?
PS. Aha, tak Apple pry jako m4a oznacuje i ten jejich Lossless format, tak snad to neni tento pripad.
jaromir83*
hodnocení

bavíme se o m4a epl lossless no (pětiminutová stopa má 70MB)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]