Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte, jaký může být zhruba výdělek stránky s návštěvností cca. 50000/měsíc (unikátní návštěvníci) nebo 3x tolik za zobrazení stránky s AdSense?
Díky za tipy! :o)
Já měl svého času cca 1% lidí, kteří kliklo na reklamu a průměrná cena za klik: 6,50,- Tak si to vypočti.
1% a 6,50,- za klik jsou moc pěkná čísla. Slušelo by se říci v jakém oboru - ohledně půjček tomu docela rozumím. U zobrazení inzerátů švadlen o tom pochybuji. Důležitý je i obsah stránky - co naplat, že mám stránku kam chodí 50k UIP denně, když jí jen zobrazí a utečou během 5sec, kdy rozhodně na nic nekliknou.
1% a 6,50,- jsou skoro idylické hodnoty, kterých jen tak někdo nedosáhne... klobouk dolů.
Reálněji to vidím na 0,5 - 0,7% a 2,50 - 5,00,-, pokud tam stráví nějaký čas a všimnou si "užitečné" reklamy.
doplněno 17.08.13 09:57:teď jsem si všimnul toho minulého času...
Dobrý den,
příjem z reklamy AdSense je závislý na mnoha faktorech, takže je těžké předem odhadnout, kolik by Vám mohla vynést jen z počtu návštěvníků. Základ tj. návštěvnost máte solidní, takže doporučuji nastudovat všechny dostupné materiály o optimálním umístění odkazů a pak se nám tu s výsledkem pochlubte.
David
Záleží na tématu stránky a celkovém designu, průměrná proklikov ost je asi 2 procenta, tzn na reklamu kliknou 2 lidi ze sta. Cena za klik se odvíjí od tématu zobrazené reklamy, Pokud máš anglicky psanou stránku o půjčkách, úvěrech a pod. může to být i několik set korun za klik. Nebo třeba 50 haléřů pokud máš cz stránku o historii vyšívání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.