Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrubý výdělek AdSense - kolik se dá vydělat?

Od: google* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevíte, jaký může být zhruba výdělek stránky s návštěvností cca. 50000/měsíc (unikátní návštěvníci) nebo 3x tolik za zobrazení stránky s AdSense?

Díky za tipy! :o)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrcolina*
hodnocení

2x

Já měl svého času cca 1% lidí, kteří kliklo na reklamu a průměrná cena za klik: 6,50,- Tak si to vypočti.

1% a 6,50,- za klik jsou moc pěkná čísla. Slušelo by se říci v jakém oboru - ohledně půjček tomu docela rozumím. U zobrazení inzerátů švadlen o tom pochybuji. Důležitý je i obsah stránky - co naplat, že mám stránku kam chodí 50k UIP denně, když jí jen zobrazí a utečou během 5sec, kdy rozhodně na nic nekliknou.

1% a 6,50,- jsou skoro idylické hodnoty, kterých jen tak někdo nedosáhne... klobouk dolů. *palec*

Reálněji to vidím na 0,5 - 0,7% a 2,50 - 5,00,-, pokud tam stráví nějaký čas a všimnou si "užitečné" reklamy.

doplněno 17.08.13 09:57:

teď jsem si všimnul toho minulého času...

petrcolina*

Jednalo se o stránky zaměřené na estetickou medicínu.

davidp*
hodnocení

0x

Dobrý den,

příjem z reklamy AdSense je závislý na mnoha faktorech, takže je těžké předem odhadnout, kolik by Vám mohla vynést jen z počtu návštěvníků. Základ tj. návštěvnost máte solidní, takže doporučuji nastudovat všechny dostupné materiály o optimálním umístění odkazů a pak se nám tu s výsledkem pochlubte. :)

David

ohneta*
hodnocení

0x

Přesné číslo ti nikdo neřekne, ale bude to v řádu tisíců.

hodnocení

0x

Někde jsem četl zkušenost, že to dělá asi tak 10-20 haléřů na uip pro anglické weby, pro české asi o řád méně. Ale skutečně hodně záleží na zaměření webu. Třeba ajťáci neklikají, sázkaři naopak ano.

pskala
hodnocení

0x

Záleží na tématu stránky a celkovém designu, průměrná proklikov ost je asi 2 procenta, tzn na reklamu kliknou 2 lidi ze sta. Cena za klik se odvíjí od tématu zobrazené reklamy, Pokud máš anglicky psanou stránku o půjčkách, úvěrech a pod. může to být i několik set korun za klik. Nebo třeba 50 haléřů pokud máš cz stránku o historii vyšívání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]