Ahoj lidičky, tak jsem zase tady s jednoduchým dotazem: Avast nebo AVG? proč se ptám - na kurzu mají instlovaný AVG a daný pedagog nás upozornil na to, že pokud chceme flešku, kterou tu používáme vložit do svého PC, musí nás upozornit na to, že se nám muže PC zavirovat. Konkrétně: pokud nepoužíváte dobrý antivirový program, jako mame my tady tedy (jak jsem si špionážne zjistila) AVG 7,5 Multilicence, je docela možné, že si ho zavirujete. Ne že bych potřebovala vědět, co na tý flešce je, páč tam není nic co by někoho ohromilo, ale zajímá mě, jestli je avast ve stejně dobré úrovni jako AVG a tedy se nemusím bát flešku doma použít ( mám totiž avast). Díky . Ahoj St.
V dnešní době chodí viry většinou přes internet. Doba, kdy se šířily po disketách je dávno pryč. Používej ten antivir, kterému věříš a se kterým umíš pracovat.
V dnešní době je jedno,jaký antivir používáte.Jsou schopny zničit aktuální viry,které mají ve své databázi.Co se týká přenosné paměti,některé typy virů se mohou přenést i do nich,ale aktivizují se až po vstupu do systému počítače.Ale těžko to bude nějaký neznámý typ viru,ty se pohybují skutečně na internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.