Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od koho internet?

Od: berry222 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

od jakého poskytovatele je nejlepší a nejlevnější mít internet přes pevnou linku...

Nechceme volat, pouze přijímat signál na internet.. Jednalo by se o běžné připojení...nějaké stahování z internetu...ale spíše jen prohlížení stránek...

děkuji za radu:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

diame
hodnocení

0x

Zdravím,

moc tak zkušenosti nemám, ale např. od O2 je asi tak nejdražší .. Já mám internet od UPC s vysokou rychlostí za málo peněz, a spokojenost :)

bonie*
hodnocení

0x
závisí na tom, jaká je vzdálenost vaší obce od měst. Pokud jste ve městě, nemáte žádný problém, můžete vybírat at net "po kabelu" tak "vzduchem"
Pokud žijete v malé obci, zpravidla můžete jen po kabelu = kam vede telefon, vede i intenet.
Je to hodně obecná odpověď, ale tohle je důležité. UPC třebas většinou v malých obcích není.
doplněno 16.08.13 08:14: omlouvám se, od včerejších aktualizací win, mám problém s prohlížečem a vidím půl okna :(
uniklo mi půl dotazu :(
po kabelu je lepší T-mobile než O2, na vaše potřeby stačí. Měla jsem oboje.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Vy zřejmě hledáte tzv. nahé DSL - pouze připojení k internetu "drátem"a bez telefonu.

Podívejte se viz odkaz a zkuste si vybrat. Také tam zjistíte hodně dalších informací a můžete si zkusit i dostupnost služeb. Zdravím!

dsl.cz/...

paw*

Ykombinujte T-M s timto a mate asi vystarano. aukro.cz/...

poiuztrewq
hodnocení

0x

Já mám od O2 40mb/s za 600 a jsem naprosto spokojen :) Kdyby u mě šlo UPC nebo Netbox, tak jdu do toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]