Nejste přihlášen/a.
Vlastním tiskárnu HP Deskjet F4172 a když chci spustit "centrum řešení HP" naběhne m itma jen šedá obrazovka, už jsem již zkoušel produkt aktualizovat a přeisntalovat. Nikdy s tím enbyly problémy.
Zdravím,
Vlastním multifunkci HP FeskJet F2480, také XP SP3 a potýkám se stejným problémem (nespustitelné "centrum řešení HP") cca 1 měsíc nazpět. Přeinstalace, aktualizace - nic nepomohlo. Z problému podezřívám nějakou aktualizaci systému či prohlížeče (vypadá to, že si to něco přenastavilo nebo smazalo). Takže nejste sám, kdo řeší tento problém. Řešení jsem dosud nenašel.
Jen doplním - tisk mi chodí, kopírka mi jde, scaner mi jde. Jen to "centrum" nejde. Scanování obcházím buď přes twain zařízení v programu Irfanview nebo přes Abbyy Finerieder. I program na tisk složenek mi funguje bez problémů. Kartridge jsem neměnil, takže v žádném čipu problém není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.