Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ - zpomaluje počítač, nebo vznikají viry?

Od: petrkess* odpovědí: 4 změna:

Přemýšlel jsem, že bych začal poprvé na svém vlastním počítači používat icq. Slyšel jsem ale, že přes icq se docela dobře dají chytit viry, protože počítač je více "otevřený" do světa. Taky by mě zajímalo, jestli icq počítač zpomaluje. Mám 2.1 GHz, 800MHz FDB, 4GB DDR3 Memory, což je slušné. Na druhou stranu je můj počítač už trochu veterán, a má sklony k pomalému načítání stránek, snižování výkonu atd.

Díky za všechny informace a rady. Jaké máte s icq zkušenosti vy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Na stolním pc mi icq zpomalovalo chod pc, někdy se sekal. Na notebooku windows 7 mi jede bez problému.

praivo*
hodnocení

0x

Pročisti to (CCleaner) a místo oficiálního klienta si nainstaluj prográmek zvaný Miranda. A pak už jen neklikat na každý odkaz, co ti někdo pošle...

kangaroo*
hodnocení

0x

Nebo zkuste i Skype. Výkon by měl stačit

hodnocení

0x

Já používám QIP. Dá se do něj přihlásit klasickým účtem ICQ a normálně se přes to dá i s ICQ komunikovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]