Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém formátu ukládat video z Movie Makeru

Od: kellne odpovědí: 4 změna:

Natočil jsem video ze hry v HD kvalitě (720p). Mám Win7 a program Movie Maker. Když chci přes Movie Maker uložit video s efektama atd... V jakém formátu aby to zůstalo v HD?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když najedeš kurzorem na "doporučeno pro tento projekt", zobrazí se ti rozlišení, v jakém se uloží. Pokud má zdroj 720p, mělo by i doporučené automaticky mít rozlišení 1280x720. To použij ;)

kellne
hodnocení

Dík, ale ono to bylo rozmazané kvůli poměru stran. Jsem tam nastavil standartní 4:3 a už je to v pořádku HD. Nechci zakládat další otázku tak se tu hned zeptám...

Kdopak ví jak přidat do videa obrázek? Já jsem to zkoušel a ten obrázek nechce tam kam potřebuju, jde vždy jen na konec :(((

Poraďte mi prosím vás :D

Děkuji mockrát.

Vložení obrázku do videa asi nejde, že by hrálo video a zároveň se zobrazil obrázek. Movie Maker tohle, pokud vím, neumí.

Jedině video "rozdělit" a vložit obrázek mezi dvě tyto části, ale tím pádem bude video přerušené obrázkem.

ronyx*

Zdravím,
minulý týden jsem v Movie Markeru dělal video a 2 obrázky dával cíleně na konec.
Ve vašem případě vbych asi zkusil video rozdělit, na konec první části vložit obrázek a pak zase ty 2 díly videa spojit v jeden celek. Teoreticky by se to mělo chovat jako obrázek vložený do videa tak, jak chcete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]