Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spuštění programu Nezapomeň

Od: starec* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Řadu let používám výborný doprovodný prográmek "Nezapomeň", jehož autorem je pan Bohumil Jirsík. Několikrát od té doby jsem již formátoval PC a poté jsem program oživil až na zaslání reg.čísla od autora (který to ochotně udělal), protože jsem užívání jednou již řádně zaplati. Nyní, v té samé situaci však p. Jirsík nereaguje a prográmek je k ničemu.

Nevíte prosím jak toto vyřešit - ev. jestli je jiná možnost spuštění bez doplnění reg.čísla? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

A ty sis to registrační číslo nikam neschoval? Za to autor programu nemůže...

doplněno 15.08.13 16:26:

Nebo si ten program kup znovu, 50 Kč snad není tak moc.

starec*
hodnocení

Díky za odpověď. Reg. číslo jsem si samozdřejmě schoval, bohužel program na něj nereaguje(což při poslední přestavbě udělal). Klidně bych zaplatil 50 Kč znovu, ale p.Jirsík se mi již 14 dnů neozývá - takže nevím, jestli i on "je funkční".

iz*
hodnocení

0x

Je léto. Nemůže být pan Jirsík na dovolené?

Já bych ještě chvíli vyčkala a pak bych jej zkusila kontaktovat znovu.

starec*
hodnocení

Díky. Ještě počkám - i když poprve jsem ho kontaktoval už 5. 7 - a pak to celé zahodím ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]