Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repro z hifi do PC

Od: rasty* odpovědí: 9 změna:
Prosím,dají se (jak?) reproduktory z hifi věžě zapojit do PC?
Jsou tam tyto konektory:
díky

Repro z hifi do PC

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

0x
Ty repraky maj svuj zesilovač?
rasty*
27.03.08 18:53
hodnocení

Ne,nemají
tox232*
V počítači také žadný zesik není takže musíš signál z počítače přivíst na zesik a pak ti ty repraky pujdou.Kabel na přivedení signalu z počítače by měl být 3.5mm jack a na druhém konci dvakrát cinch

jabraka*
hodnocení

0x

U počítače se používají aktivní reprosoustavy,které zvukový analogový signál zesílí a reprodukují.Problém je v rozdílné impedanci reprosoustav.Přímé připojení pouze výměnou konektorů bych neriskoval,může to poškodit zvukovou kartu.

JABRAKA

ja myslel, ze ten clovek to chce privest jako in-line, takze bych sehnal redukci ze cinche na 3,5mm jack a hupnul to do zvukovky jako in-line, ale na vezi bych to zeslabil na 5%!, aby se neodpalily kondiky na zvukovce... pokud to bude malo slyset, pohrabat se v nastaveni zvukovky a zesilit v PC. pokud to bude stale malo slyset, opatrne zesilovat na vezi... ale opradu opatrne.

pak se budou ve zvukovce prolinat zvuky z PC a veze zaroven, tedy uslysite je z repraku PC (pc musi byt zapnute)

Člověče jak jsi tohle myslel? Jestli myslíš line in tak to je pro vstup...ale nějako jsi mě zamotal...
jabraka*

clayman,Jednoznačně to prostě nejde.Reproduktor o impedanci 4 ohmy je pro výstupní tranzistor zvukovky jako zkrat.

JABRAKA

*ua* ja jsem spatne pochopil otazku. myslel jsem, ze dotycny chce vez poslouchat pres pocitac. takze se omlouvam... ale v tom pripade to bez zesilovace nemuze slapat... pri dnesni cene aktivnich repaku mi to prijde jako zbytecne laborovani ;)
Jooo už vim kam jsi mířil- připojit výstup s věže na line in- čili věž do pc a nebo pokud beru v rámci otázky tak výstup pc na repráky zapojit do vstupu věže, čili věž je zesilovač a normálně to jede na repro od věže...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]