Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ecel - kopírování listu

Od: ds23* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

v excelu (MS 2010) mám v jednom listu hotovou tabulku, upravenou šířku a výšku buněk. Když chci list zkopírovat, tak se mi ztratí nastavená šířka sloupců a v novém zkopírovaném listu mají všechny sloupce stejnou (malou) šířku. Předtím mi tohle nedělalo. Zřejmě chybnou obsluhou jsem asi zmáčknul nějakou zkratku. Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Klikněte dole na ouško listu a zkopírujte celý list (nezapomeňte zaškrtnout okénko "vytvořit kopii").

Postup je z Ms Office 1997, ale v novějších by to mělo být podobné.

Zkopírujete-li celý list, vloží se Vám do otevřeného sešitu (nebo do nového - podle toho, co si zvolíte) celý list včetně formátování.

doplněno 15.08.13 19:51:

@Theofil, většinu věcí dělám prostřednictvím pravého tlačítka, takže si to už ani neuvědomuju.

Dobře, že jste tazateli doplnil.

jenom doplním že to kliknutí je potřeba udělat pravou packou myšky a jak je napsáno zvolit kopírovat a vybrat kam list vložit.
druhá možnost je stisknout tuším tlačítko ctrl držet ho stisknuté a myší potáhnout záložku s názvem listu vpravo či vlevo, pustit myš a pak i ctrl. mělo by to udělat také kopii listu v rámci otevřeného sešitu a to včetně formátů jen to přidá k názvu do závorky číslo kopie.
ds23*

Ano, díky moc. Pravým tlačítkem to taky dělám, někdy i Ctrl+přetáhnu LTM, ale jde o to, že vždycky se mi to pěkně zkopírovalo. Teď se mi to sice zkopíruje, ale sloupce ztratí nastavenou šířku. Zkusím tedy někde zatrhnout ten formát. Doma mám jen OO, tak až v práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]