Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou psát znaky

Od: sword® odpovědí: 18 změna:

Prosím Vás nemáte nekdo zkusenost,proc me nejdou ve Win8 psát e,s,r,z, s háckem(IE 11). Moc dekuji za radu

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nemáš naistalované ovladače od Logitech?

07.10.13 13:44
hodnocení

ano mám

Tak to je ono, dej vpravo nastavení, spravovat doplňky a najdi logitech doplněk a ten zakaž

Já věděl, že se někdo chytřejší najde, mé znalosti nejsou nulové, ale jsou částečně empirické. (Nedávno se mi třeba stal, že při zmáčknutí M se nenapsalo písmeno, ale prohlížeč spadl na lištu. Odstranil jsem to experimentálné - restartem, a teprve dodatečně mi vnuk ajťák vysvětlil odstatu.

Ono to ani většinou jinak nejde, protože se nejde naučit všechny problémy. Buď na to člověk přijde sám, nebo dohledat na netu a nebo metoda pokus omyl :)

hodnocení

Myslis v nastaveni nástroje co je na internetové stránce?

hodnocení

Tak jsem to provedl restartoval jsem PC a je to v pořádku moc děkuji:)

doplněno 07.10.13 14:14:

To děkuji maverick@. Moooc děkuji:)

07.10.13 14:29

Není zač :)

hodnocení

0x

Jakou máte zvolenu klávesnici? A nefunguje mapa znaků?

hodnocení

Vsechny klávesy fungují jen levá horní rada si delá co chce klávesnici mám nastavenou na CZ

Zkusil bych vyčistit klávesnici, taky bych zkusil kombinaci háček a e, případně byhc si zkusil půjčit jinou klávesnici. A taky bych zkusil anglickou klávesnici, jestli na ní klávesy odpovídají (to by mělo psát místo písmen s háčky čísla, že?) A ta česká klávesnice je qwerty nebo qwertz?

hodnocení

Jen jest-li Vám to pomoze tak me to delá jen na internetu

No já si nejsem jist, jestli budu sto poradit. To co jsem navrhoval, to bych zkoušel já a nejvíc jsem si sliboval od zkoušení klávesnice. Ktyž je to jen na internetu, tak nevím. Ale tu anglickou klávesnici bych stejně vyzkoušel, co to dá, a pak tu kombinaci. Kdyby ta fungovala, bylo by to aspoň náhradní řešení.

doplněno 07.10.13 13:54:

A doplňkový dotaz: co to dělá se schiftem, a co dělá kombinace alt grey + kolapky horní řady?

radil*

Se vším souhlasím, jen ta poslední věta - co to je za otázku? Přece qwertz je vždy česká a qwerty anglická. Jinak to ani nejde.

Jakpak že to nejde, samozřejmě že to jde. Konkrétně teď používám českou qwerty.

radil*

Pokud používáš qwerty, tak nepoužíváš českou, ale anglickou.

praivo*
Podívej se do nabídky rozložení klávesnice. U české jsou minimálně 4 možnosti (asi víc, nepamatuji si to).
doplněno 07.10.13 19:19:

Tak ve Windows 7 jsou jen 3 možnosti, víc jich mám v Xubuntu.

Nejdou psát znaky

Bez komentáře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]