Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s tabletem(Android)

Od: johhny16* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Koupil jsem jsi tablet značky goclever R 76.1 a androidem.Nastal mi takový problém,že mi nic nejde stahnout,neboli respektive stahnout jde,ale jakmile to chci otevřít tak mi to piše nelze otevřít,tzn že mi nic nejde do tabletu přidat.Skoušel jsem to s antivirusem,nějaké hry,poznamkové bloky,word,excel atd.pořad mi to piše po stažení ze stranek Stahuj.cz a Slunečníce.cz soubor nelze otevřit.Nemate někdo nějake skušenosti s tímto problemem?Jestli je potřeba stahnout nějakej program k androidu,aby jse mi to otevřelo?nebo je v tom nějakem jinéj problém?Děkuji za pomoc(pokud někdo nevíte nějake stranky ke stahovaní programu,her,aplikaci atd zdarma co by mi jelo na již zmiňovanem tabletu s androidem,tak dejte prosím vědět)předem děkuji za kladné rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

A co zkusit stahovat z google play?

johhny16*
hodnocení

Skusím to.A to jsou nějake stranky pro tablety?nebo android?Myslíte že by mi to mohlo jet?..

doplněno 14.08.13 17:40:

a mohl by jste zde zadat přesnou adresu?www.googleplay.com?muže být?

ohneta*

Google Play je oficiální obchod pro android aplikace a hry. Musíš si (pokud ještě nemáš) zřídit účet na googlu a pak můžeš vesele stahovat hry či aplikace.

jirbar*
hodnocení

0x

Nejde používat programy pro Windows. Jedině někde sehnat a nakopírovat programy pro Android. Navíc u tohoto levného krámu nefunguje Google Play odkud se programy stahují.

doplněno 14.08.13 23:46:

Zadej na Google Goclever Google Play.

Je tam článek že na Go Clever model T76 to nefunguje

johhny16*
hodnocení

už jsem to našel ten google play tam mam nainstalovený.vše je o.k jen jsem hledal nějaky program jako je word a excel a nemužu jej nikde najit nevíte kde by se dalo něco takeho na psání najít?..

jirbar*

Je toho tam spousta. Hledej Office. Něco zadarmo většinou otravzují reklamy. Něco placené. Ve slevě se nechá koupit za pár šupů. Nainstaluj si APPku AppSales a máš přehled co je zrovna ve slevě

doplněno 19.08.13 14:59:

OfficeSuite Viewer 7+ KingsoftOffice Qickoffice Pro bylo nedvno snad za 10% jinak za 460 Kč a OfficeSuite Pro taky ve velké slevě. Verze PRO je bez reklam se všemi funkcemi a pochopitelně placená. Jednou zaplatíš a se stejným loginem ji můžeš mít v mobilu v tabletu. Kolikrát chceš. I posmazání znova stáhneš již zdarma.

poik
hodnocení

0x
Stáhni si Kingsoft office 5.6.1 mas tam word, excel i powerpoint v jednom a je to zadarmo. Já si to ztáhla a jsem s tím spokojená.
Pokud budes chtit ztahovat i neco jineho tak ( jak uz bylo receno) pres google play nebo pres app center ( ten by jsi uz v tom tabletu mel mit) a sleduj kde je napsano free ( ja zatim nic neplatila, jenom photoshop jsem nenasla zadarmo a i od toho jsem si pomohla jednodussi verzi) xD
Jinak pokud budes neco hledat, tak do googlu proste napis proste pro tablety.
Filmy jsem zkousela ztahovat jenom z ulozto.cz a ztahne se to normalne. Pro mp3 jsem si ztahla aplikaci ( Download mp3) z internetu mi pisnicky ztahnout nejdou.
Co jde o hry tak ti neporadim, to jsem nezkousela. Jedinou hru kterou jsem si ztahl je osu ale o to asi nestojis xD
Kazdopadne hodne stesti. Ja jsem se taky vztekala, kdyz jsem zjistila, ze mi to nechce stahovat soubory jko normalni pocitac :)
jirbar*

Na Google Play je několik APP český pravopis. Doporučuji stáhnout. Vývojáři nejsou žádní chlebodárci. Z něčeho žít musí. Normální člověk pokud mu ve FREE verzi program vyhovuje zakoupí PRO verzi bez reklam a s rozšířenými možnostmi. Hodně APP je tak za 20 Kč případně si počká na akční slevu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]