Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Koupil jsem jsi tablet značky goclever R 76.1 a androidem.Nastal mi takový problém,že mi nic nejde stahnout,neboli respektive stahnout jde,ale jakmile to chci otevřít tak mi to piše nelze otevřít,tzn že mi nic nejde do tabletu přidat.Skoušel jsem to s antivirusem,nějaké hry,poznamkové bloky,word,excel atd.pořad mi to piše po stažení ze stranek Stahuj.cz a Slunečníce.cz soubor nelze otevřit.Nemate někdo nějake skušenosti s tímto problemem?Jestli je potřeba stahnout nějakej program k androidu,aby jse mi to otevřelo?nebo je v tom nějakem jinéj problém?Děkuji za pomoc(pokud někdo nevíte nějake stranky ke stahovaní programu,her,aplikaci atd zdarma co by mi jelo na již zmiňovanem tabletu s androidem,tak dejte prosím vědět)předem děkuji za kladné rady.
Skusím to.A to jsou nějake stranky pro tablety?nebo android?Myslíte že by mi to mohlo jet?..
doplněno 14.08.13 17:40:a mohl by jste zde zadat přesnou adresu?www.googleplay.com?muže být?
Google Play je oficiální obchod pro android aplikace a hry. Musíš si (pokud ještě nemáš) zřídit účet na googlu a pak můžeš vesele stahovat hry či aplikace.
Nejde používat programy pro Windows. Jedině někde sehnat a nakopírovat programy pro Android. Navíc u tohoto levného krámu nefunguje Google Play odkud se programy stahují.
doplněno 14.08.13 23:46:Zadej na Google Goclever Google Play.
Je tam článek že na Go Clever model T76 to nefunguje
už jsem to našel ten google play tam mam nainstalovený.vše je o.k jen jsem hledal nějaky program jako je word a excel a nemužu jej nikde najit nevíte kde by se dalo něco takeho na psání najít?..
Je toho tam spousta. Hledej Office. Něco zadarmo většinou otravzují reklamy. Něco placené. Ve slevě se nechá koupit za pár šupů. Nainstaluj si APPku AppSales a máš přehled co je zrovna ve slevě
doplněno 19.08.13 14:59:OfficeSuite Viewer 7+ KingsoftOffice Qickoffice Pro bylo nedvno snad za 10% jinak za 460 Kč a OfficeSuite Pro taky ve velké slevě. Verze PRO je bez reklam se všemi funkcemi a pochopitelně placená. Jednou zaplatíš a se stejným loginem ji můžeš mít v mobilu v tabletu. Kolikrát chceš. I posmazání znova stáhneš již zdarma.
Na Google Play je několik APP český pravopis. Doporučuji stáhnout. Vývojáři nejsou žádní chlebodárci. Z něčeho žít musí. Normální člověk pokud mu ve FREE verzi program vyhovuje zakoupí PRO verzi bez reklam a s rozšířenými možnostmi. Hodně APP je tak za 20 Kč případně si počká na akční slevu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.