Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak bych mohl rozjet pascal pod win7? DosBox nepomůže, tam to hrozně padá. Chtěl bych dopsat jeden starej prográmek.
Já mám normálně přes kompatibilní mod Win XP nainstalované Delphi 7. Sice to psalo, že je to špatně nainstalované a pravděpodobně to nebude správně fungovat, ale šlape to bez problémů. A co vím tak u nás ve škole je to nainstalované dokonce i na Win 8.
doplněno 07.10.13 18:02:Jinak jsem zkoušel používat i Lazarus, který je výše zmíněn a ten je na Win 7 stavěný.
Tjóó, stáhnul jsem si ten Lazarus a pochybuju že to v tom rozjedu, Je to trochu na mě složitý, Jak v tom mám rozjed grafickej prográmek se souborem egavga.bgi s rozlišením 640x480?
Na Googlu je nekolik navodu, jak to rozjet.
Moznosti:
Luke - já vím co je XP mode, já se jen podělil o způsob, jakým jsem to dělal já už jen proto, že moje deska HW Virtualizaci nepodporovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.