Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup přes internet - doprava

Od: anonym32 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

rozhodla jsem se pro nákup přes internet a chtěla jsem se zeptat - vybrala jsem si způsob dopravy: Expresní balík - kurýrní služba PPL. Na následném vyúčtování se zobrazila tato služba zadarmo. Den poté mi přišla SMS se zněním "Geis Parcel CZ s.r.o. Vám 15.08. 2013 doručí zásilku...". Když jsem si zadala číslo zásilky pro sledování balíku, tak nad tím byla nabídka "výpočet ceny zásilky"... Znamená to, že budu dopravu doplácet zvlášť? Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Podle mne ta kalkulačka nemá vůbec nic společného se tvým balíkem, je to prostě jen další věc na webu. Mně se spíš zdá divné, že sis zvolila PPL a doručuje Geis.

lm®

Občas e-shopy mívají akce doprava (u některých) výrobků zdarma ,nebo od nějaké částky doprava zdarma.Asi jste se trefila do té akce a máte dopravu zdarma.To,že jste na stránkách e-shopu narazila na informace o dopravném je prostě jen informace pro zákazníky obecně.

k2
hodnocení

0x

To se musite ptat tam, kde jste si neco objednala-tedy v e-shopu.

greenbull*
hodnocení

0x

Nic ve zlém ale jak píše kolega, kdyby jste tohle samé napsala emailem eschopu ve kterém jste obědnávala už by jste všchno věděla.

doplněno 14.08.13 15:17:

Objednávala :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]