Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webhosting s Redakčním Systémem

Od: leonardo7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřeboval bych hosting, který obshuje redakční systém ( jako mají např. estranky.cz ), ale také potřebuji aby se dal v nejhorším připadě upravy celý kód webu ( pokud se mi nebude líbit nějaká maličkost, která v redakčním systému nepůjde nastavit abych jí mohl upravit v HTML, nebo PHP ) napsal bych celou stránku sám, ale nemám na to čas ani chuť, pokud by to byla varianta zdarma nevadila by mi, udělal bych si přesměrování z mého současného hosting, ale nevadí mi ani, když půjde o placenou vyriantu ( pokud bude rozumná cena a doména prvního řádu tak proč si nezaplatit ), ale moje podmínka je, že tetnto hosting budu moct, alespoň na týden vyzkoušet zdarma, zda mi bude vyhovovat, existuje nějaký hosting, který vyhovuje mím požadavkům? Předem Děkuju za veškerou pomoc. S Pozdravem Leo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Koupit si webhosting třeba u WEDOSu (mají tak nízké ceny, že už snad ani nemá smysl uvažovat o něčem free) a nainstalovat takový systém, jaký je libo (doporučuju Drupal)

shlaighter*
hodnocení

0x

Nevím, co mají estranky.cz za systém, ale redakční systém může být například Wordpress ( cs.wordpress.org/...) , Joomla ( joomlaportal.cz/... ; joomla.org/...) a mnoho dalších. Potom stačí jakýkoliv hosting, který umožňuje nahrát vlastní web a upravovat si kód podle potřeby. Na WP se mi osvědčila Endora (neplacená, v placených se moc nevyznám :D ).

horak*
hodnocení

0x

webnode.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]