Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám ADSL modem s integrovaným wifi-routerem Zyxel P-660HW od O2 a potřeboval bych tuhle krabičku použít k vytvoření bezdrátové sítě u sebe doma. Po několika marných pokusech jsem se někde dočetl, že pokud mám poskytovatele internetu Starnet, tak to nejde. Je to pravda?
Mno...
Neznám tento modem, ale obecně je konfigurace LAN i WLAN zcela nezávislá na připojení WAN - tedy switch a wifi hub jsou použitelné - i kdyby modem nebyl vůbec připojen. Zkus router odpojit od vnějšího připojení a nakonfiguruj si LAN (kabelové připojení počítačů lokální sítě), až ti bude fungovat, nakonfiguruj WLAN (tedy wifi připojení počítačů) - a pak teprve připoj modem.
Dobrý den, možná by pomohl tento odkaz. Ten internet od Starnetu je jinak funkční a jde jen o nastavení té sítě? Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.