Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém, mám sony vegas pro 11 sice krátce, ale pár videí jsem tam již zpracoval, ale tedka se mi stalo, že při vložení videa na časovou osu mi ze zezelená konec toho videa, a potom když na něj najedu kurzorem, tak se začnou zvyšovat frame v náhledu a sony neodpovídá pak ale naskončí. Když potom vložím další klip už to fičí normálně, poradíte prosím? Možná je chyba někde v nastavení nevím děkuji. Předem děkuji za odpověď
Dobrý den, je to jenom spekulace, ale není ten vkládaný klip moc velký (v MB)? Zdá se, že program má problém s jeho načtením a krátce nereaguje (pracuje na pozadí). Podívejte se do nastavení, zda se tam nemá navolit velikost používané paměti (a zvětšit). Dále můžete vypnout před prací s videem všechny nepotřebné programy, aby se uvolnila RAM v PC. Jinak nevím.
Zdravím!
doplněno 13.08.13 19:00:Já tento program nemám, tak nevím, zda se to nastavit dá. Ale, hledal bych to pod záložkou "Options".
To vypadá na nastavení programu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.