Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2GB GeForce GTX 650 Ti, EXPERT TOOLS

Od: jaromir83* odpovědí: 4 změna:

co nastavit v programu EXPERT TOOLS abych bezpečně vymáčkl z grafiky maximum výkonu? dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná hloupá odpověď, ale co nastavit hodnoty na maximum? Zdravím!

doplněno 13.08.13 21:59:

Nevím, ale pokud to je program dodaný s tou graf. kartou, tak by to nemělo být "přes normu". Nebo zkuste experimentovat a přidávat postupně.

jaromir83*
hodnocení

no abych tu grafiku nespálil

doplněno 15.08.13 12:36:

tak EXPERT TOOLS
+222Mhz graphic
+137Mhz memory
+0.062V
při CoD4 SP se přehřeje za 10 minut bez větráku=freeze PC (možná se přehřívá CPU),
i auta hyperdetailní tratě se kouslo po 10ti minutách+artefakty, ->sníženo na
+199Mhz graphic
+109Mhz memory
+0.051V

dzordz*
hodnocení

0x

Z praktického hlediska je jakýkoli takovýhle zisk naprosto minimální. Kdyby to bylo z výroby schopné spolehlivě jet o 100MHz rychlejš, tak by tak jely všechny.

Když stáhnete o stupeň (jedno z:) nastavení stínů, dohlednosti, LOD, particle density nebo AA, tak to dopadne úplně stejně, možná i líp.

doplněno 15.08.13 12:47:

(jedno z: )

jaromir83*
hodnocení

který ovladač je top, máte někdo vyzkoušené?

v34.10 jede celkem ok, asi 5 ostatních (novějších) co jsem zkusil se hry sekají, je nějaký lepší?

doplněno 17.08.13 21:02:

nápad co vylepšit v ovladači? s10.postimg.org/...

doplněno 17.08.13 21:12:

filtr text. - aniz. optim. fci už jsem vypnul

doplněno 18.08.13 11:41:

PhysX jsem přepnul z Automat na CPU a zdá se že se zlepšily FPS ve hrách

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]