Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chci se zeptat(možná hloupá otázka moc tomu nerozumím).Když zpracovávám a upravuji osobní fotky v online foto editoru typu např. PicMonkey nebo Pixlr atd.(bez registrace) ..Je možnost že moje fotky muže vidět nebo se k nim dostat ještě někdo jiný než já? Např.spravovatelé programu atd..Děkuji
Ano - taková možnost je.
doplněno 12.08.13 12:54:..."Pokud ty fotky jen v editoru upravím"... - ano - i k tomuto musíš fotku/y nahrát na onen server...
Jednoduchý editor - já třeba na jednoduché věci (jak, kontrast, výřez, barevné tóny, ´červené oči´... používám Picassa - ke stažení zdarma zde - picasa.google.com/... ) nebo PhotoEditor z MS Office.
Ano, "spravovatelé" se můžou dostat ke všemu, co tam kdy kdo nahrál. Otázka je, jaké jsou tam podmínky užívání a kdo je jak reálně dodržuje.
Zas jako koho by zajímaly cizí fotky z dovolené, když tam takových fotek mají statisíce.. možná jestli jsou nahé a nevhodné, najdete je jednou někde veřejně na netu.. a jestli tam chcete posílat třeba dokumentaci páchání něčeho nekalého, tak to radši upravte u sebe
Dobrý den, zřejmě to možné je, protože se ty fotky někde ukládají na ten server. Otázkou je, zda při tom množství fotek to někdo opravdu prohlíží. Zdravím!
doplněno 12.08.13 12:59:Můžete použít i graf. editor GIMP, který je už i pro větší úpravy obrázků a fotek.
Moc děkuji.Myslela jsem si.Nejde o žádnou erotiku ani nic nekalého.Ale používat ty editory radši nebudu.A ještě zda mohu jednu otázečku tedy...Pokud ty fotky jen v editoru upravím(prohlédnu si je) ostrost,jas atd...Ale NEULOŽÍM!(editor opustím a vše zruším) I i tak je to zneužitelné? To myslím že snad ne.Prosím doporučíte tedy nějaký jednoduchý free editor nikoliv online.díky
Teoreticky se ta fotka pro žádné úpravy nemusí posílat na server, vše může probíhat lokálně v prohlížeči. Záleží na tom, jak je který editor dělaný. Tak jako tak, jak ji jednou vemete a v editoru otevřete, už nad tím nemáte kontrolu.
Všechno, co nahrajete do internetu, je veřejné (i když neuložíte změny!). Pro úpravu obrázků doporučuji PhotoFiltre (Gimp je pro začátečníky dost složitý).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.