Nejste přihlášen/a.
zdravim mam starsi notebook acer aspire 5315 vse fungovalo normalne jen jednou dcera shodila ten notebook ze stolu cca 50 cm vysokyho a od te doby mi nejde displej. Notebook normalne funguje kdyz ho napojim na externi monitor, kdyz pustim ten notebook samotny tak se neukaze nic jen seda barva obrazu zadny zmeny sem tam se ukazou cerny carky jinak nic, ale zvuk funguje normalne protoze je sliset zvuk windows. Koupil jsem dalsi acer aspire 5315 taky starsi jenze on funguje normalne. Tak jsem vytahnul displej s toho koupenyho a dal ho do toho rozbytiho jenze tam nefunguje jenze kdyz jsem to udelal opacne tak fungujou oba na tom co jsem koupil tak jsem menil kabely a stejny problem vsechny skousene casti fungujou na tom koupenem , ale na tom rozbytem porad sedy obraz jinak je tam win7 ult 32bit z ulozto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.