Nejste přihlášen/a.
Mám na notebooku WIN XP Pro používám interntvý prohlížeč Mozilla. Ten se však nějak zpomalil, načítá hrozně dlouho, už jsem ho uvedl do původního natavení, ale nepomáhá to. Zakázal jsem však v nabídce START některé aplikace, není.li tom tím, potřeboval bych vědět, které musí běžet. Nebo poradí někdo jiný rychlejší prohlížeč? Google CHROME není pro WIN XP Pro. A co OPERA?
Také jsem provedl čištění Cleanerem a defragmentaci disku.
Dobrý den, tak, prohlížeč Opera je snad také dobrý. Ale, zkuste si i změřit rychlost připojení k internetu, zda odpovídá tomu, co máte mít. Zdravím!
jen FF je pomalý? Co zkusit odstranit a znovu nainstalovat? Jak stará jsou XP? Proč by chrome nebyl pro xp, mám ho na xp, jen mi vadí dvě věci, zabírá strašně moc místa na disku a nenašel jsem pro něj žádnou rss čtečku ve stylu sage. No ani rychlost není bůhvíjaká. Takže používám jen občas na stránky které jinde nefungují.
Nikdo tu zatím neradil pročistit PC programem CCleaner. Právě internetové prohlížeče dělají v PC dost velký "bordel"a tenhle program to vyčistí. Podle mě se to pak určitě alespoň trošku zrychlí. A jinak, máte v té horní liště nějaké toolbary? Ty také dost prohlížeč zpomalují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.