Nejste přihlášen/a.
prosím poradte mám novou tiskárnu,připojila jsem ji wifi a notebook také ,takže spolu normálně komunikují a lze tisknout,ale pak jsem si koupila nový PC ten wifi nemá,tiskárnu jsem nainstalovala přiloženým CD a vidím ji,ale jak tisknourt nevim-kdyýž jsem ho druhý den zapla hlásilo to:došlo k chybě při pokusu o připojení k tiskárně cesta v síti nebyla nalezena toto připojení nebylo obnovenio-co s tím?jo a na PC je windows 8-ani nikde nevidim tisk.
doplněno 11.08.13 23:56: tiskárna je wifi -v nadpisu mám chybu,tak to nevim jestli mi někdo odpoví
Co tam dělá ten smajlík nevim-asi se mi směje že jsem trdlo
..."PC ten wifi nemá"...
Počítač nemůže tisknout na tiskárnu, kterou nemá připojenu (jak by data putovala? ). Máš dvě možnosti:
1. připojit tiskárnu lokálně - kabelem (nejspíše USB)
2. připojit tiskárnu síťově
a) buďto kabelem (obvykle UTP)
b) nebo wifi - do PC lze dokoupit wifi adaptér USB (nejjednodušší - bez montáže dovnitř) nebo PCI či PCIe (podle slotu - s montáží do kisny, je lepší)
Vidím, že kolega na ty USB dalodkazy - doplním tedy i na ty PCI/PCIe - mironet.cz/... (např.) - mají lepší ´dosah´ (kominikační rychlost) a nepřehřívají se...
Oprava - komunikační rychlost...
jestli stačí, mít v PC Wi-Fi aby tiskárna fungovala, podle mě by stačilo si koupit tady tuhle blbůstku, díky které můžete na PC wifi chytnout... davcom-resellerweb.system/...
jelikož nemůžu editovat příspěvek, doporučil bych i s anténkou, tudíž zde přidávám nový odkaz davcom-resellerweb.system/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.