Nejste přihlášen/a.
Zdravim chtel bych pomoct neporadili byjste mi nějákou hru střílečku nebo nějákou adrenalinovou která se točí kolem grafiky jako třeba CoD 4? děkuji ![]()
Brácha mi nedávno ukazoval novýho Tomb Raidera, vypadalo to skvěle.. ale asi myslíš ještě "akčnější" žánr.. : )..
Klidně jo třeba i F2p ale já taky nemám zas výkonnej počítač
: RAM 4GB CPU 2.3 GHz a este neco ja si to nepamatuju ![]()
Tak bych navrhla možná zase trochu starší HalfLife, Thief, GTA, Max Payne- já teda sama nehrála ale koukala jsem na to jako na film, když hrál brácha :D.Má to dobrý příběh...ale nevím jak legálně dnes sehnat : )..
Nedávno jsem našla online hru The Hunter - instaluje se do počítače, bylo to zadarmo, zkus najít : ) možná to ale pro tebe bude nuda, spíš chodíš krajinou stopuješ zvířata a vábíš.. ale má to něco do sebe : ) Hry jako CoD bohužel moc neznám : ) spíš strategický![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.