Nejste přihlášen/a.
Zdravim chtel bych pomoct neporadili byjste mi nějákou hru střílečku nebo nějákou adrenalinovou která se točí kolem grafiky jako třeba CoD 4? děkuji
Brácha mi nedávno ukazoval novýho Tomb Raidera, vypadalo to skvěle.. ale asi myslíš ještě "akčnější" žánr.. : )..
Klidně jo třeba i F2p ale já taky nemám zas výkonnej počítač : RAM 4GB CPU 2.3 GHz a este neco ja si to nepamatuju
Tak bych navrhla možná zase trochu starší HalfLife, Thief, GTA, Max Payne- já teda sama nehrála ale koukala jsem na to jako na film, když hrál brácha :D.Má to dobrý příběh...ale nevím jak legálně dnes sehnat : )..
Nedávno jsem našla online hru The Hunter - instaluje se do počítače, bylo to zadarmo, zkus najít : ) možná to ale pro tebe bude nuda, spíš chodíš krajinou stopuješ zvířata a vábíš.. ale má to něco do sebe : ) Hry jako CoD bohužel moc neznám : ) spíš strategický
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.