Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych aby se mi automaticky (po připojení flashky) kopírovaly věci na flashku z určité složky v PC do určité složky na flashce.
Ideálně bez softwaru instalovaném do PC.. Mám Win 7.
Zkoušel jsem to pomocí autorun.inf a .bat souboru s příkazem robocopy. Ale nefunguje to a nevím proč
Děkuji,
burak9
je to jednoduché, nefunguje to kvůli bezpečnosti. představa, že mi někdo donese flashku, která po připojení mi začne na sebe kopírovat data třeba z uživatelského účtu internetového prohlížeče včetně hesel, se mi ani trochu nelíbí.
doplněno 03.11.13 20:45:u flashky prostě "autorun" nefunguje, u nových windowsů a po aktualizaci starších už nefunguje ani u CD/DVD, je nutno ho spustit ručně
doplněno 03.11.13 20:49: tím netvrdím, že tohle máte v plánu, jen říkám, že i takto by se to dalo jednoduše zneužít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.