Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl v cleanerech

Od: babkazov® odpovědí: 8 změna:

Strašně dlouho počítač nabíhal a já jsem si uvědomila, že bych ho měla vyčistit. V nabídce start jsem objevila, že mám ty cleanery 3. CCleanaer, CClenaer Hemepage a Uninstall CCleaner. Jaký je v nich rozdíl? Použila jsem CCleaner. Dobře jsem udělala? *hej*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, je to tak správně. Zdravím!

doplněno 11.08.13 16:15:

To první spouští program, to druhé otevře domácí stránku výrobce programu a tím třetím se program odstraní z PC.

doplněno 11.08.13 16:22:

babkazov - můžu se zeptat, kdo je ten pomalý Vincent?

doplněno 11.08.13 16:28:

babkazov - jo, tak to jo. Je to člen rodiny, tak má jméno. Děkuji za vysvětlení.

doplněno 11.08.13 16:31:

hop - to je pravda. Já jsem tady ještě zajíček, tak asi nevím vše nebo to zapomenu.

doplněno 11.08.13 16:42:

hop - tak, Vincenta si už pamatovat budu. S tou sázkou nevím, ale raději ne.

hop®
hodnocení

2x

Ano, CC Homepage je odkaz na internet, třeba pro stažení nové verze programu a CC Uninstall by odebral program z počítače...

doplněno 11.08.13 16:27:

Bene, je vidět, že jste služebně trošku mladší, jinak byste věděl, že je to ten počítač ;)

doplněno 11.08.13 16:35:

Bene, věřte že Vincenta od Marcelky si pamatovat budete! Vsadíme se? ;)

ronyx*
hodnocení

2x

Zdravím,

jo, tohle ty chytáky na nás co moc (případně vůbec neznáme angličtinu)
CCleaner - je přímo ten program
CCleaner Homepage - domovská stránka programu (když an to kliknete, otevře se vám v prohlížeči www stránka programu
CCleaner Uninstall - při kliknutí se spustí odinstalace programu z počítače
Takže jste to udělala dobře.

hodnocení

Mužští, vy jste rychlejší než můj Vincent. Děkuji vám. *pusa* Jsem ráda, že jsem si nic nepokazila.

doplněno 11.08.13 16:26:

Můj počítač, ten se jmenuje Vincent. Někdy mu i vykám. Občas se mu omlouvám, že mu dělám pašklivosti a nutím ho dělat práce, které by zvládlo počítadlo. ;) Moji mladí se usmívají, že tam mám pár srandovních věcí a že se pak nemám divit, že si on sám natáhá pitominy, kterým já se divím. :D Jooo, jsou to věci!

fribble*
hodnocení

0x

Dovolím si malou radu - kromě CCleaneru nepoužívejte žádné jiné čističe, zrychlovače počítače atd. CCleaner je v základním nastavení poměrně bezpečný i v rukou ne moc zkušeného a to se o ostatních říci nedá.

hodnocení

Tenhle ten cleaner mi vypucoval celého Vincenta. Nemám ještě spustit ty ostatní, ať zkontrolují úplně všechno? :) Vincent si fakt natáhal neuvěřitelné spousty nějakého balastu. Vůbec nevím, kam na to chodí. Vždycky se mi otevře netušené, když jsem zvědavá a dost dlouho klikám. Mám pak co dělat, abych z toho vycouvala. A nic si nepojabašila.

hop®

Jaké ostatní?

doplněno 12.08.13 10:44:

Pokud myslíte vyčištění Aplikací a Registrů, tak ano, při čištění registrů pak v nabídce zvolte Provést zálohu registrů, pro jistotu...

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]