Nejste přihlášen/a.
Strašně dlouho počítač nabíhal a já jsem si uvědomila, že bych ho měla vyčistit. V nabídce start jsem objevila, že mám ty cleanery 3. CCleanaer, CClenaer Hemepage a Uninstall CCleaner. Jaký je v nich rozdíl? Použila jsem CCleaner. Dobře jsem udělala?
Dobrý den, ano, je to tak správně. Zdravím!
doplněno 11.08.13 16:15:To první spouští program, to druhé otevře domácí stránku výrobce programu a tím třetím se program odstraní z PC.
doplněno 11.08.13 16:22:babkazov - můžu se zeptat, kdo je ten pomalý Vincent?
doplněno 11.08.13 16:28:babkazov - jo, tak to jo. Je to člen rodiny, tak má jméno. Děkuji za vysvětlení.
doplněno 11.08.13 16:31:hop - to je pravda. Já jsem tady ještě zajíček, tak asi nevím vše nebo to zapomenu.
doplněno 11.08.13 16:42:hop - tak, Vincenta si už pamatovat budu. S tou sázkou nevím, ale raději ne.
Ano, CC Homepage je odkaz na internet, třeba pro stažení nové verze programu a CC Uninstall by odebral program z počítače...
doplněno 11.08.13 16:27: Bene, je vidět, že jste služebně trošku mladší, jinak byste věděl, že je to ten počítač
Bene, věřte že Vincenta od Marcelky si pamatovat budete! Vsadíme se?
Zdravím,
jo, tohle ty chytáky na nás co moc (případně vůbec neznáme angličtinu)
CCleaner - je přímo ten program
CCleaner Homepage - domovská stránka programu (když an to kliknete, otevře se vám v prohlížeči www stránka programu
CCleaner Uninstall - při kliknutí se spustí odinstalace programu z počítače
Takže jste to udělala dobře.
Mužští, vy jste rychlejší než můj Vincent. Děkuji vám. Jsem ráda, že jsem si nic nepokazila.
Můj počítač, ten se jmenuje Vincent. Někdy mu i vykám. Občas se mu omlouvám, že mu dělám pašklivosti a nutím ho dělat práce, které by zvládlo počítadlo. Moji mladí se usmívají, že tam mám pár srandovních věcí a že se pak nemám divit, že si on sám natáhá pitominy, kterým já se divím. :D Jooo, jsou to věci!
Dovolím si malou radu - kromě CCleaneru nepoužívejte žádné jiné čističe, zrychlovače počítače atd. CCleaner je v základním nastavení poměrně bezpečný i v rukou ne moc zkušeného a to se o ostatních říci nedá.
Tenhle ten cleaner mi vypucoval celého Vincenta. Nemám ještě spustit ty ostatní, ať zkontrolují úplně všechno? Vincent si fakt natáhal neuvěřitelné spousty nějakého balastu. Vůbec nevím, kam na to chodí. Vždycky se mi otevře netušené, když jsem zvědavá a dost dlouho klikám. Mám pak co dělat, abych z toho vycouvala. A nic si nepojabašila.
Jaké ostatní?
doplněno 12.08.13 10:44:Pokud myslíte vyčištění Aplikací a Registrů, tak ano, při čištění registrů pak v nabídce zvolte Provést zálohu registrů, pro jistotu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.