Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můj počítač se neskutečně zpomalil, tak jsem se rozhodl přeinstalovat Windowsy. Jenže instalace se pokazila a počítač byl nepoužitelný, tak jsem si na flashku dal Ubuntu, abych si mohl Windows stáhnout (ten kod mám nalepený na počítači). Problém ale nastal v tom, že nejde stáhnout daemon tools, přes který jsem chtěl instalačku windows spustit. Já teď nevím, co mám dělat, protože na Linuxu mi nic nefunguje. Tak bych se Vás chtěl zeptat, jak mám přímo z počítače nainstalovat ty windowsy (bez cd). Děkuji za každou pomoc!
mne nejak neni jasny co vlastne chcete, chcete nainstalovat windows nebo program na mountovani virtualnich disku v ubuntu?
a pokud mate problemy s ubuntu, rad vam pomuzu se vsim, staci par prikazu a pujde tam vsechno...
doplněno 11.08.13 14:00:jinak windows urcite z ubuntu nenaistalujete, to je fakt.
Tady máš vcelku slušně popsané, jak udělat ´instalační flashku´ včetně odkazů na softík, který je k tomu potřeba. Bohatě ti bude stačit ta 2 GB flashka, jen musíš zrušit ten Libnux.
Děkuji všem za rady Já už si na Ubuntu docela zvykl za tu chvilku. A jede mi rychleji, než Windows. Ale stejně si to přeinstaluju.. Stačilo jen stáhnout jeden program na tom jejich obchodu (něco jak store na win8) a už mi jde spustit ISO
Ještě jednou díky
kasli na windows, zkus jeste vydrzet chvili na linuxu (je fuk jestli ubuntu ci neco jinyho) a uvidis, ze se ti to bude libit jeste vic. Nebo muzes mit na PC oba dva systemy a pokud by ti chybelo hrani Win her, tak se muzes kdykoliv prepnout. Ale fakt je ten, ze s distribucemi linuxu je komp sviznejsi. Na linux akorat clovek nesmi byt linej obcas neco pohledat, nastavit. Ja vetsinou pouzivam prikazovej radek + google kdyz nevim a vzdy se da vse vyresit Nevyhoda linuxu je, ze neni pro vsechny
...coz je zaroven i jeho vyhoda
Právě jsem si teď stáhl Q9wine nebo jak se to jmenuje a už mi jdou spouštět hry Teda zatím jsem to zkusil jen na Metin, 4story a Gothic, ale já stejně nic jinýho nehraju
Tak jsem objevil další problém. Stáhnul jsem si privátní server na metin a chce to po mě framework.. Co teď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.