Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrat dvd

Od: achyl odpovědí: 3 změna:

jaky externi disk vybrat abych tam mohl nahrat 500dvd filmu, rusim zirku dvd disku dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

500DVD je v ISO kvalitě (720x576p) cca 4,2GBúDVD (500x4,2GB = 2,1TB) Takže musíte koupit 3TB disk. Já doporučuju si napsat seznam DVD svoji sbírku prodat (500DVD za cca10Kč/ks = 5000Kč) koupit NAS s DLNA server a stáhnout si legálně filmy zadarmo z Internetu a nejlépe v kvalitě HD RIPy co má 1250x720p či 1980x1080 ripy z Blueray disků rozdíl poznáte proti DVD hned jen v HD verzi není každý film :( HD ripy mají většinou 4-7GB/film takže to samý jako DVD, ale v mnohem lepší kvalitě *ua*Sám to takto mám na 4TB (2x2TB) přes NAS a absolutní pohoda :)

doplněno 11.08.13 10:52:

Pro rychlé stahování HD filmů zdarma doporučuji program Free Rapid Downloader

stahuj.centrum.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

1x

Na tohle a spoustu jiných věcí jsem si pořídil NAS. Přístupné kdykoli a odkudkoli.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - ext. HDD větší kapacity a dobré značky. Lepší bude i s vlastním napájením.

Pokud budete připojovat k TV, tak si zjistěte, jak velký ext. HDD je podporován (a v TV nesmí být zformátován) a zda se načte filesystém FAT32 a NTFS - někdy je toto problém. Na FAT32 se dá nahrát jen soubor do velikosti 4 GB. Podle toho budete volit velikost výsledného souboru při ripování z DVD. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]