Nejste přihlášen/a.
Kdo poradíte kde stáhnout češtinu pro Avira free antivir,jaké máte s tímto programem zkušennosti,chi mít viry na notasu zdarma stále pod kontrolou,díky.
Aviru jsem používal dříve a byl jsem s ní celkem spokojený, lae pak začali na můj vkus moc často vyskakovat reklamní okna, tak šla pryč teď používám avast a zatím spokojenost. Je to jeden z mála free antivirů, který se objevil v testu AV comperativ a dopadl celkem slušně. Tady je test z března (novější zatím nejsou) mujsoubor.cz/.... Jinak mrkni i na další testy av-comparatives.org/..., (nejen) pokud hraješ hry, tak by tě mohl zajímat i test hw náročnosti antivirů.
Avast antiVIRUS - většina NEZÁVISLÝCH IT techniků se shodují s tím že Avast je nejhorší antivirus a má přesně opačný efekt a celý je součástí jakého si bussinesu, není nejtajnější že nejníčivější a nejefektivnější viry jsou právě od Microsoftu (to jsem si nevymyslel to je pravda)
doplněno 11.08.13 10:38:Jinak Aviru doporučuji - češtinu nepotřebujete stejně tam nebude nic nastavovat a to co ano je srozumitelné ve všech jazycích a hodně věcí je tam řešeno způsobem "text+obrázek"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.