Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Ráda bych Vás poprosila o pomoc, protože jsem takový počítačový lůzřík. Potřebovala bych najít nějaký plugin do wordpressu, který by zvládnul nějak dobře hvězdičkové hodnocení.
Abych to uvedla na pravou míru - mám web o knížkách, píšu recenze a ráda bych umožnila svým čtenářům ohodnotit knížku taky pomocí hvězdiček. Něco, co bych přidala do článku ručně a bylo by to "čtenářské hodnocení knih". Nejde mi tedy o hodnocení článku, nechci, aby mi to ten plugin automaticky přidával ke všemu, chci něco, co přidám sama. Samozřejmě, že jsem zkoušela různé hlasovací pluginy, jenže tam jsem našla jenom takové ty klasické "dej otázku a odpovědi" a nijak mi to nic nezprůměruje.
Doufám, že aspoň trošku chápete o čem mluvím, něco podobného mají třeba na videacesky.cz, že lidi hodnotí to video, ne ten článěk.. ale tam se jim to, tuším, automaticky narve ke každému článku. Tak asi tak, no. A kdyby to mělo ještě nějakou funkci, že byy to dokázalo vygenerovat třeba topku, která by se dala dát do menu, tak to by bylo úplně fantastický
Předem díky za odpovědi, už nevím, kde hledat :D
laurdes
Tohle vypadá rozmně wordpress.org/....
doplněno 10.08.13 23:59:Na to není potřeba se hrabat do kódu, je to zbytečné. Je na to widget. Viz obrázek:
Díky! Už se mi to podařilo zprovoznit a funguje to přesně, jak chci, aby to fungovalo. Můžu se ještě zeptat? Ráda bych, aby mi to vyplivlo jakousi "topku" nejlépe hodnocených knih, abych to mohla hodit do menu. V jedné té záložce se mi podařilo něco najít, ale protože jsem nešika, nevím jak to použít. (Myslela jsem, že bude stačit okopírovat ten kód a očividně nestačí, protože se mi v menu nic neobjeví) .. přikládám fotku, je tam snad všechno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.