Dobrý den. Prosím laskavě o pomoc při otevření údajů na stránce, která je v horní části opatřena zdrojovým kódem. Konkrétně: Na str. www.mars.cz - vlajka - E-shop -sportovní výs.padáky je v horní části uveden zdrojový kód. Co je potřeba provést, abych se dostal k podrobným údajům o výrobcích uvedených v levém sloupci? Děkuji miju
Sám nevím co si vlastník stránky pod tím představuje. Nejlépe dát dotaz - na domovské stránce jsou kontakty. Jinak v Internet Exploreru se s tím nedá nic dělat, ale ve FireFoxu, který mám já ,se dá do kodu dané položky nahlédnout a jsou tam vidět podpoložky jako třeba pro Volné konce -
volné konce VK-44/400/ŘP volné konce VK-44/400/K atd. Pokud byste měl zájem, mohu vám ten zdrojový soubor poslat. Předpokládám, když jde o padáky, že vaší adresu mám z předchozí korespondence. Přesto je nejlepe se zeptat jak to myslel tvůrce stránky.
starik*
Děkuji. U výrobce jsem se ptal a jejich ochotná pracovnice mi odepsala, že pokud mi to nejde otevřít v E-schopu, tak ať si objednám telefonem, poštou a pod. Velmi trapné! Jinak Firefox sice mám, ale to je to jediné, čemu z Vaší odpovědi rozumím. Potřeboval bych odpověd typu - pro blba...
Ve FireFoxu následovně: Vybrat položku zabarvením/zesvětlí, potom v ní klepnout pravým tlačítkem a vybrat This Frame a v tom vybrat View Frame Source. V otevřeném okně je zdrojový text a mezi znamínky nerovnosti >je text který vás zajímá<
starik*
Díky moc za rady, ale nemohu se dobrat k výsledku. Dopracoval jsem se k tomu textu, který mne zajímá, ale asi je potřeba jej nějak zapracovat do té adresy, kterou udávají nahoře příslušné stránky, ne? To místo, mezi znaménky nerovnosti je tam prázdné!?A to fakt nevím co s tím...
Mě to tak ukazuje FireFox verze 2.0.0.12, třeba máte nějakou starší. Jinak jsem poslal ten soubor na adresu s veteránem.
starik*
Ano, ten soubor jsem dostal, děkuji. Firefox mám neustále modernizovaný. Ale co dál? Ale nechci Vás už otravovat. Zkusím ještě získat nějaké informace u "Marsu". Děkuji moc.
starik*
Dobrý den. Abych nějak uzavřel tuto záležitost, sděluji, že jsem zcela náhodou otevřel problematické stránky v "Exploreru" a ejhle, tam všechno funguje naprosto perfektně. Nevím proč a už po tom ani nebudu pátrat. Přesto děkuji za pomoc. miju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.