Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám WIN8. Používám Windows Live Mail 2012. Mám problém s posíláním fotek v příloze. Když například nahraji fotky do přílohy přes Zoner Photo studio 7 a dám odeslat emailem, tak se mi ukáže toto například u Hvaru 6 - fotky jsou přehledně v okýnkách vlevo. Dám přeposlat a fotky jsou zase v okýnkách vlevo - viz Hvar 6 - odeslat 2. Což je správně, protože příjemce emailu hned vidí fotky a může si spustit prezentaci. Jenomže se mi někdy stává - např. Hvar 7 - opět při nahrání přes Zoner se mi ukáží okýnka - odeslat 1 - fotek, ale při pokusu o přeposlání se mi již ukážou okýnka fotek v řadě - viz odeslat 2. Dám odeslat a příjemce dostane Hvar 7 - odeslat 3 a jak vidíte, žádná okýnka fotek nejsou v emailu, pouze soubory, které nejdou příjemci otevřít, takže žádné fotky nevidí z Hvaru 7. Tak nevím proč to tak je. Chyba už je asi v tom, že se při přeposlání dostanou fotky do řady, což se mi ve většině případů neděje - viz Hvar 6.
Přepošlu např. 20 emailů s fotkama a třeba jen u dvou emailů zpětně zjistím, že fotky nedošly jak měly.
Děkuji za případné rady. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.