Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod z youtube.com na DVD

Od: sword® odpovědí: 8 změna:
Prosím Vás poradí mě někdo jest-li je možné video např.z YOUTUBE převézt na dvd.Pokud ano kde najdu návod

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevidím v tom problém. Pokud se s ti podaří video ze serveru stáhnout, můžeš ho zpracovat stejným způsobem jako ostatní za použité tvého oblébeného programu.

hodnocení

To je ono pokud se mě to podaří stáhnout:(
yurek*

http://all2convert.com/video-download.html
A stáhnete to už zkonvertované.

hodnocení

Yureku tak to by byla paráda,ale nejde mě to stáhnout s té stránky,ale jinak moc děkuji za ochotu

Tak zkus tento program. Převod si ale budeš muset obstarat sám.
slunecnice.cz/...
yurek*
Právě, že nebude. Ta stránka to převádí i tak, že se to z jeho počítače nahraje na web, tam to zkonvertují a stáhne to zkonvertované zpátky. Problém bude v tom, že některá videa prostě z Youtube stáhnout nelze bez ohledu na program, kterým stahuje. Nevím proč to tak je.

spynfo*
hodnocení

0x
video je ve formatu flash video, ma tedy koncovku .flv
Pokud nema, klikni na prejmenovat, end, a dopis ji tam.
Pak musis mit jeste dekoder na video.
Kdyz nemas, obvykle jej prehra firefox, internet explorer a pod.
Nemusis nic dekodovat.
Stahovani je jednoduche.
Pomoci doplnku k firefoxu. viz czilla.cz

spynfo*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]