Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač zamrzne

Od: skylen* odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

kdyby to udělalo jednou tak si toho skoro ani nevšimnu, ale udělalo mi to víckrát tak píši o radu.

Když zapnu počítač tak po určitém intervalu (který je asi vždy stejný, což mi příjde divné) se počítač prostě sekne a já musím restartovat pomocí "tlačítka". A pak jak se to znova zapnu tak už se to nezasekne, jen prvně, při prvním puštění. Použil sem CCleaner a projel sem počítač AVG a stejně pořád to dělá. Teď se mi stalo (poprvý todle udělalo) ještě to, že jak sem to musel znova restartovat tím "tlačítkem" tak mi to pak ještě zamrzlo při "Vítejte" (když zapínáte počítač).

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Jaký OS? Jaké máš teploty ( piriform.com/... )?

skylen*
hodnocení

Windows 7 ... Teploty u procesoru mám vyšší (musím koupit pastu a možná nový chladič), ale že by to zamrzalo až teď? Tu vyšší teplotu mám trochu déle...

doplněno 09.08.13 19:07:

Ale jen chci říct, že to udělá hned po zapnutí (nějakých 5 minut, něco kolem), takže bych to netipoval na teploty.

ben®

Dobrý den, pokud tomu trochu rozumíte, tak zkuste při vypnutém PC vše vyčistit od prachu, potom rozpojit a spojit kabeláž i vyndat a vložit grafickou kartu a moduly RAM. Třeba to pomůže. Zdravím!

doplněno 11.08.13 12:17:

Řekl bych, že řešíte problém hardware, tak Vám nic jiného, než ta "rozborka" asi nepomůže.

skylen*
hodnocení

Dotoho vyndavání se mi moc nechce (ale snad to nějak udělám), ale určitě vše znova pročistím. Též zdravím a děkuji za radu.

Pět minut na zvednutí teploty je dost dlouhá doba.

skylen*
hodnocení

Ale ty vyšší teploty mám jen při hraní "náročnější hry".

praivo*

Není, zvlášť pokud PC není celou dobu v zátěži.

doplněno 11.08.13 19:29:

To jo, to je pak v řádu vteřin. Ale pokzud je v chladiči bordel, nebo je ten chladič špatný, tak pak to může trvat i několik minut.

doplněno 11.08.13 22:23:

Tak pardon, já jsem to pochopil jako "až moc dlouhá doba".

Ani když není chladič v kontaktu s procesorem?

doplněno 11.08.13 19:54:

No vždyť jsem zajedno, že pět minut je dostačující pro zahřátí=do pěti minut.

zajixxx*

Nemáte náhodou dva antiviry? ... , stalo se mi to také... jeden jsem nekorektně odinstaloval, a hned nainstaloval nový ... hádaly se ...

Nouzový režim, a pohledat problém...

skylen*
hodnocení

Tak teď nevím... Teď mi to už ani nezamrzává, ale stane se to teď "jednou za čas"... Hmm vážně nevím, napadají mě jen teploty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]