Dobrý den, prosím o radu. Mám windows XP. Na hlavním panelu a v oblíbených položkách mám rozmazané ikonky. Nějakým zásahem jsem si to rozmazala a nevím jak to spravit. _Děkuji. M.
nemam na tomto PC Windows XP, ale zkuste rozliknout nabidku start a na ni zmacknout prave tlacitko. Je tam nejake nastaveni. Budete mit zatrzeno male nebo velke ikony. Zkuste to zmenit, jestli to nebude v tom stavu, ktery chcete. Vecer budu na XP, tak bych to popr. napsal uplne presne.
zkus to tady-je tady plno možností jak si upravit vzhled možná to tam najdeš,jak ikony,nabídky,okna atd.
jirkahorak*
a zapoměl jsem obrázek
jirkahorak*
nějak mi nejdou vložit obrázky,netuším proč tak tě zkusím navézt, pravým na plochu,vlastnosti,vzhled a upřesnit a tam si můžeš nastavit vzhled oken,ikon atd. podle tvé libosti tak to zkus tam
Zkoušela jsem to i tam, někde jsem během dneška zjistila, že mám zmenšit záhlaví aktivního okna, čímž pravda, se mi ikony zmenšily, jenže se mi zmenšila i horní lišta, a v oblíbených položkách ikony zůstaly rozmazané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.