Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wii a ps3 hry

Od: danner12* odpovědí: 1 změna:

Chtěl bych se zeptat jestli dou stahovat hry na wii a na ps3.Že bych to stáhnul a dal na cd šla by mi ta hra? A dále bych se chtěl zeptat jestli de přepálit cd na wii mám totiž jedno cd s hrama a to mám poškrábané tak jsem to chtěl přepálit,

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hry na Nintendo Wii a PS3 samozřejmě stahovat jdou. Na přehrání vypálených her pro PS3 potřebuješ chip a u Nintenda Wii lze přehrát vypálené hry i bez chipu, ale nezkoušel jsem to(já mám pouze originálky. Vypalování her pro Wii: booster.cz/... přehrání vypalených her bez chipu pro Wii: wiihack.cz/... (je to zajímavá stránka doporučuju pročíst, je tam spoustu zajímavých informací

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]