Počítač pak normálně naběhne nebo se celý proces zastaví? Spustil bych to v nouzovým režimu přes F8 a z nastavení systému ve složce PO SPUŠTÉNÍ to VOIP zablokoval. Jde to buď přímo otevřením složky Po spuštění nebo přes CCleaner který editaci spouštění rovněž umožňuje.
Máte tam nějakou nedokončenou instalaci, která se měla dokončit po restartu. Některý z odinstalačních programů (revo uninstaller?) by mohl být schopný se toho zbavit. Případně přímo odinstalace toho něčeho od Seznamu.
kdyžtak zrušte také zaškrtnutí programů které znáte a nepotřebujete aby se spouštěly po startu
zrychlí se tím start windows
honzal
Moc děkuji, už to zmizelo a odfajfkoval jsem i některé jiné programy a je to rychlejší. Nebyl jsem u počítače, protože nám vypnuli elektriku kvůli bouřce. Díky.
honzal
Mám tady ještě jednu chybovou hlášku - mohu požádat o radu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.