Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém se svým notebookem Acer Aspire 5101. Z důvodu snižujícího se výkonu mého počítače jsem se rozhodl, že zformátuji disk a přeinstaluji Windows. K formátu disku jsem se rozhodl proto, že Acer rozdělil 100GB disk, podle mě zbytečně na 2 a navíc jsou naformátované na FAT32 místo NTFS. Mám provedenou zálohu všech důležitých dat, protože jak jsem se dočetl o nezálohovaná data přijdu. Mám originální Windows uložené kdesi (mě nepřístupně) na pevném disku. Pomocí eRecovery Management jsem si udělal zálohu pro možné obnovení systému. Všude se píše, že jakmile nabootuji z DVD zobrazí se stránka, kde je možné upravovat velikost oddílů na disku a formátovat na FAT32 nebo NTFS (navíc rychle nebo pomalu). Mě se bohužel po nabootování z DVD nic takového neobjeví. Hned na první stránce se objeví eRecovery Management a zeptá se na volbu jazyka. Dále se asi hodinu kopírují soubory a pak se počítač restartuje a spustí se Windows. Zádné formátování, žádná úprava oddílu. K notebooku již žádné jiné CD s originálními Windows nebyli. Prosím, kdo máte nějaké zkušenosti s formátování disku u Aceru PORAĎTE. Děkuji. mail- lhotsky.jirka@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.