Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MKV filmy stahovani

Od: polikolik odpovědí: 8 změna:

Hoj lidi, mam takovej problém. Stahuju filmy ve HD. Když je stahuju přímo v .mkv - celý film najednou, tak to jede bez problému; všechny filmy se takhle ale nedají sehnat a tak musim navštěvovat WARka a tam jsou ty filmy vždy zabalený - a právě tady je problém, film stáhnu, rozbalím a všechno je v pohodě, kromě toho že ten film nejde přetáčet. A už jsem jich stáhl 10 a všechny stejný :(( poraďte mi někdo prosím, co dělám špatně, zkoušel jsem i jiný program na rozbalování - nepomohlo.

Polikolik

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

Já používám na stahování z uloz.to super program FreeRapid Downloader a pro přehrávání používám VLC player (upozorní a opraví chybný soubor). Tahle kombinace mi funguje

doplněno 03.08.13 21:04:

stahuj.centrum.cz/...
stahuj.centrum.cz/...

polikolik
hodnocení

Tyto používám taky.. VLC na nic neupozorní, normálně začne přehrávat (a film se přehraje bez problému do konce) jen se v něm nelze pohybovat) - vlastně ano, jak jsem psal kolegovi níže, ale u většiny to trvá šíleně dlouho a u nekterých jsem se ani nedočkal a vypl sem to

kangaroo*

Zkus ten program níže na MKV

dzordz*
hodnocení

0x

Po rozbalení (nebo i před ním, když se ten archiv jen otevře) zkontrolujte md5 checksum.

Jestli bude sedět (tedy identický se zdorjem), tak zkuste jednou otevřít ve VLC a pustit korekci indexu v datovém streamu (nevím, jak přesně se to jmenuje, ale jestli je rozbitý, vyskočí to samo).

Jinak - přetáčet nejde vůbec (vždy skočí na začátek), přetáčení trvá strašně dlouho, nebo se při přetáčení synchronizuje jen zvuk a obraz až při dalsím keyframu (tedy po 10-15s)?

polikolik
hodnocení

přetáčení trvá strašně dlouho

kangaroo*

Pak zkus stažený program projet přes tento program mě se vždy zlepšil posun a kapitoly vytvoří další mkv soubor a zároveň ti případně hodí hlášku o nějakém erroru. převod je rychlý cca pár minut :)

doplněno 03.08.13 21:16:

stahuj.centrum.cz/...

polikolik
hodnocení

Tak to je vážně pecka, trvalo to sice docela dlouho ten převod (16GB), ale výslednej soubor za to stojí :). Jsi borec kangaroo, není to poprvé cos mi poradil. Aspoň nemusím stahovat stovky GB znova.

DÍK

kangaroo*

Rád pomůžu :)

doplněno 03.08.13 21:50:

Jinak já ten program používán hlavně kvůli určitému omezeni u mojí "Smart TV" a taky aby si ušetřil místo na disku a lehce odmazal ANG,FR,DE,.. zvuky z filmů a to občas nějaký - x GB hodí *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]