Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na soubory v MKV

Od: diesel® odpovědí: 5 změna:

Znalci co s tím.Stáhnul jsem film v MKV (co to je jsem si vygůglil),je s CZ a ang.titulky v CJ a AJ,při pokusu "ouvekslovat" do jiných souborů mi to vyhodí titulky a ČJ (zkoušeno AVI a MPEG) a protože je velký (přs 6GB)tak na miji flash se nevejde a synovo 14gb flashdisk se nechce vlézt také-neustále tvrdí,že disk je plný a to i po čerstvém formátování.Při pokusu o vypálení tyto soubory nejsou ve vypalovačkách vidět (shrink a Ashampo...)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A dotaz?

Chcete poradit program? Zdroj menších souborů? Místo kde koupit větší flashku?

:D

hodnocení

Tak teď nevím asi 14GB je mín než 6Gb že?

ben®

Dobrý den, základem je, že flashka nebo HDD musí být naformátován na filesystém NTFS. Zdravím!

doplněno 03.08.13 22:06:

Filesystém FAT32 umožní nahrávání souboru jen do velikosti 4 GB. Ta hláška není o volném místu na flashce.

kangaroo*
hodnocení

0x

stahuj.centrum.cz/...

Tímto programem načti MKV soubor a můžeš odstranit krom CZ ostatní jazykové stopy a titulky a tím snížit velikost i o 1-2GB.

Na flashce máš NTFS formát nebo FAT ex, FAT32?

hodnocení

Dík za navedení,zítra zkusím a dám vědět.Jinak ty flash jsou obě ve FAT32 ,zkoušel jsem na tu větší i jiné filmy a v pohodě ale tento ne,neustále o plné a že chce nový.V pc na KMP to jede,ve VLC taky,ale chtěl jsem na bedně (i když o LCD telce nelze říci bedna,že?)z flash disku nebo z dvd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]