Nejste přihlášen/a.
Znalci co s tím.Stáhnul jsem film v MKV (co to je jsem si vygůglil),je s CZ a ang.titulky v CJ a AJ,při pokusu "ouvekslovat" do jiných souborů mi to vyhodí titulky a ČJ (zkoušeno AVI a MPEG) a protože je velký (přs 6GB)tak na miji flash se nevejde a synovo 14gb flashdisk se nechce vlézt také-neustále tvrdí,že disk je plný a to i po čerstvém formátování.Při pokusu o vypálení tyto soubory nejsou ve vypalovačkách vidět (shrink a Ashampo...)
Dobrý den, základem je, že flashka nebo HDD musí být naformátován na filesystém NTFS. Zdravím!
doplněno 03.08.13 22:06:Filesystém FAT32 umožní nahrávání souboru jen do velikosti 4 GB. Ta hláška není o volném místu na flashce.
Tímto programem načti MKV soubor a můžeš odstranit krom CZ ostatní jazykové stopy a titulky a tím snížit velikost i o 1-2GB.
Na flashce máš NTFS formát nebo FAT ex, FAT32?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.