Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je najaký velice jednoduchý pro tvorbu webových stránek:? a co mám děla až je budu mít...co mám udělat, abych je měl na internetu?děkujii P.
Ona tvorba webu, nebo přesněji programování zas tak jednoduché není, doporučuji pročíst: jakpsatweb.cz/...
Pro Vás bych doporučoval jako základu nějaký hotový předdefinovaný systém jako je třeba webnode.cz/... a nebo blog jako třeba pise.cz, záleží na tom co od webu očekáváte...
I já bych pro začátek doporučila nějakou "hotovou"službu, např. Píše.cz či Blog.cz (to jsou blogovací služby). Webonode mi přijde poněkud těžkopádný.
"JakPsátWeb"je dobrý, ale dost obsáhlý. Pro začátek bych z něj doporučila Základní kurz, abyste získal představu o tom, jak co funguje.
Ale nejdůležitější je mít představu o tom, co chcete prostřednictvím webu prezentovat, a psát kvalitní bezchybné texty (jinými budete návštěvníky spíše odhánět). Nekopírovat obsah ani grafiku odjinud, ...
Pokud byste se webu nechtěl věnovat jen okrajově, bude dobré prostudovat toho více, naučit se HTML, CSS, pravděpodobně i PHP, javascript, ...
Dobrý den. Vytvořit kvalitní webové stránky není nic jednoduchého. Sám mám stránky vytvořené službou webgarden.cz , myslím, že i kdybych se to učil dost dlouho tak takový kvalitní a rozsáhlý redakční systém bych nevytvořil. Jsem zatím spokojený a jak píší ostatní výše je pro začátek lepší mít stránky u nějaké přednastavené služby. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.