Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje zkušenost s výhrou IPad 3

Od: vtieravy* odpovědí: 16 změna:

Vážení, vyskakovací okénko znáte a toto na mne vyskočilo, "máte neodebranou výhru IPad 3". I když to nedělám, tak jsem to zkusil a zareagoval jsem SMS na číslo 9003379 a poslal zprávu FAJN - obrovské poděkování. Začal duel přiblblých otázek typu Jak zní český pozdrav A. Hola nebo B. Ahoj, příkaz odpovězte A. nebo B. na otázku. Pak 79 Kč/zpráva. A tak jsem odpovídal a mne bylo od operátora pochvala a další otázka a vždy součást 79 Kč / zpráva. Pak asi po 5 minutách mne vyskočila hláška od operátora (Kod 19) Překročil jste Váš denní limit pro premium SMS/MMS. A dohrál jsem bez výhry a když jsem šel do mobilu do zpráv tak jsem poslal a dostal 25 krát zprávu za 79 Kč tj. útrata za 7 minut hry 25*79=1 975,- Kč. Takto se vydělávají peníze... Na tento asi legální tip podnikání není možné použít jiný název než ŠMEJDI. Když jsem se podíval na vysvětlení operátora k číslu 9003379 tak jsem zjistil, že to automatické potvrzení s gratulací správna odpověď mne stálo pokaždé 79 Kč. Jak znám operátory tak za překročení denního limitu bude asi sankce. Vážení dávejte POZOR na výše uvedené praktiky.

Vtieravý

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

3x

To snad není možné, já mám za to, že každý člověk, co má zdravý rozum na to nekliká, ale jak je vidno najdou se i tací jedinci. Na celém světě nedá nikdo nic zadarmo. Na to se snad nedá nic víc říct...

Tak to zase není pravda,má dcera dostala už pravou -Barbie za obrázek a za další obrázek k soutěži na vílu Vincentku vyhrála kolo-výhrou mělo být kolo do 8let a že bylo dceři 9,tak jí dali kolo jiné od 9-14let a ještě ho poslali expres ,aby dorazilo do Vánoc,takže jsou i pravdivé nabídky (našla jsem náhodou na internetu)

Odolal(a) jsem pokušení?

"...dostala už pravou -Barbie za obrázek..."

Ano, dostala něco za něco. Čili zúčastnila se nějaké akce a byla dobrá, či měla štěstí. Jenže v těchle případech přijde mail, či SMS ze zcela neznámé adresy, od někoho, o kom jsem nikdy neslyšel a ten dotyčný mi vnucuje jakousi výhru, aniž bych o cokoliv soutěžil. Proboha, proč by to dělal?

Tak to je jasné,ale přece jen minule mi zavolali z O2,já nedůvěřivá a naštvaná z nabídek jsem byla protivná-hlavně uplně nedavno jsem si u nich vyzjednala zlevnění,tak o to mi to bylo ještě divnější,že tak brzy by mi nabízeli další bez jakýchkoliv změna výhod pro ně ,ale oni mi opravdu sami od sebe nabídli že mohu mít platby ještě levnější a to tedy opravdu učinili ,bylo mi to divné ,ale je to tak.Ale je jasné že nabídky co vyskakují okna na internetu a maily typu gratulujeme a vyhrál jste 100euro atd házim rovnou do spamu i když tím riskuji že mi uteče nějaká výhra ,protože občas někde soutěžím(např i na slevách) ale oni to majínaštěstí tak okatý že to není možné-mnoho je to také ze zahraničí-šmejdi jsou to

wdwfa
hodnocení

0x

Tak promiň, ale s prominutím co jsi čekal?! O to jim přesně jde. Na netu tomuhle nikdy nevěř. Dobrá lekce pro tebe!

Mám pocit že to věděl,jasně ty poplatky viděl a šel dál jen aby zjistil co bude tak asi na to má .-) tak co,jinej to prochlastá,další hodí do beden,tak si zahrál a ještě je tak hodnej že nám všem dá vědět na kolik ta sranda vyjde-no podobně jako volání na kartářky-to jednou zkusila mamča(to jsem ji tzedy vynadala)2500,-a dozvěděla se prd.

hodnocení

0x

Odolal(a) jsem pokušení?

Mně včera přišel mail:

Gratulujeme!
"Jennifer19"poslal 100 euro bonus pro vas!
Pouzijte nyni: h t t p: ...
S pozdravem,
Prispevek Ltd

Vyhnul jsem se tomu obloukem a šoupnul to rovnou do spamů. Nechápu, ja se někdo může na něco takového nachytat.

Přesně tak-to posílkám do spamu každý den :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Gratuluji!*palec* Proklikal jsi se úspěšně tam, kam jsi chtěl. Bylo sice jasné na první pohled, jak a kde tahle hra končí, ale proč si to neověřit na vlastní kůži. Svobodně a dobrovolně.

dzordz*
hodnocení

0x

Jednoduché, nechte si zvednout denní limit premiových SMS/MMS a zkuste to znovu. Po pár stovkách zpráv ten tablet jistojistě dostanete ;)

bonie*
hodnocení

0x

všude se píše/říká - POZOR na čísla co začínají 900... Je to drahé... všude... komu není rady, tomu není pomoci *nevi*

ukulele*
hodnocení

0x

Já přišel na super odpověď při vtíravém nabízení telefonních operátorů : když do mě hustěj že mám ZADARMO tolik a tolik minut a sms a to jen za bla bla bla, tak jim, řeknu, že to lež a protichůdné tvrzení a že opravdu nic není zadarmo. Vůbec nechápu, proč se to u paušálu uvádí ,,něco zadarmo,, , vždyť si to každý může vydělit - nabízené minuty : paušálem a jak je možný, že to pořád razej?

Odolal(a) jsem pokušení?

Většinou se s nima nebavím, ale občas si tu chvilku najdu. Tuhle jsem jednu operátorku docela rozhodil:

Ona - Jste pan X Y?

Já - ano.

Ona - mohu vám nabídnout...

Já (skáču jí do řeči) - myslím, že mi nemůžete nic nabídnout.

Ona - Proč myslíte?

Já - Protože já už všechno mám.

Ona - aha... no jo... tak promiňte. Přeju hezký den.

*smich*

ukulele*

tak to je fakt hustý!

Já čekala na jakou super odpověď jste přišel :),já odpovídám jednodušše děkuji nechci nic zadarmo ,jsem spokojená s tím co mám..,ale naposledy když zavolali již po3za den jsem se už rozčílila že si snad už dělají legraci,že nemám na toto čas-a od té doby nic a mám klid-zatím.

ukulele*

většino je tak vykolejím, že nemaj co říct a rozloučej se, hihihi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]