Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte po zakoupení nové tiskárny jsem instalovala přiložené CD a od té doby mi nejde internet-prohlížeč Mozilla Firefox-asi mi to něco zablokovalo-co s tim?děkuji píšu z jiného
doplněno 07.08.13 20:44:Tak jsem se naštvala a koupila nový PC,internet se zapnul hned,takže kabely nic to nebylo,prostě už to byl stařeček.
děkuji-pod program files nemám Mozilla
doplněno 03.08.13 18:11:Mozilla pod files jsem už našla,ale nepomohlo
A jak můžu něco stáhnout ze stránek,když mi nejde internet?
doplněno 03.08.13 18:20:je tam napsáno že pokud to nelze mám se podívat zda to neblokuje brána firewall-zda povoluje internet-nevím jak to zjistit tak jsem bránu vypnula uplně a nepomohlo
1. Nejde internet - tedy připojení(a), a nebo jen Mozilla(b)?
2. Jaké máš připojení? - kabel modem/router nebo jen modem nebo jen wifi...
3. Jaké Win?
Takže:
A) zkus restartovat počítač a připojení kabelů
B) pokud restart nepomůže, pak zkontroluj nastavení TCP/IP (ipconfig /all)
C) zkontroluj a případně přeinstaluj ovladače síťové karty
Ad B. spusť Start - Spustit, napiš cmd a v okně zadej příkaz ipconfig /all , totéž spusť na počítači, který se na net připojí - vše, kromě položky IP adresa, by mělo být stejné.
Ad C. ťukni pravým na Tento počítač a zvol Spravovat, pak v ´tabulce´ Správce zařízení - v pravé části okna pak uvidíš jednotlivá zařízení - pokud je u síťové karty otazník (Další zařízení) a nebo konflikt (Síťové adaptéry), případně narušený ovladač, lze jej reinstalovat - záložka Ovladač, Aktualizovat ovladač.
Pokud to píšu moc složitě, zkus ´zainteresovat´ nějakého znalejšího kamaráda - celkově to není složité, ale něco je potřeba vědět.
doplněno 03.08.13 22:08:Jo - napsal jsem to pro WinXP (= Windows XP) - v jiných je to obdobné...
doplněno 04.08.13 00:09:Ve Win7 to zadej do Hledej -a pak sem napiš výsledky - Protokol DHCP, Adresa IP, Maska podsítě a Výchozí brána ...
doplněno 05.08.13 17:40:Reinstalace ovladače pro WinXP:
- ťukni pravým na Tento počítač a zvol Spravovat, pak v ´tabulce´ (vlevé části) Správce zařízení - v pravé části okna pak uvidíš jednotlivá zařízení, dvojklikni na problémové zařízení a v jeho okně na záložku (to je takové to ´ouško´ ) Ovladač, Aktualizovat ovladač.
Nejde připojení(tedy ne jen mozillana ostatní odpověď nevim,jen že tento PC kide internet nejde mám připojen kabel-modem-jestli router nevim co je a ani win nevim co je,tak prosím rady pro naprostého laika .-)z toho co píšu(notebook tady mám Wifi),ale tam co nejde připojit internet do včera to šlo normálně-udělalo to to instalační CD od tiskárny,protože to je starý PC nejde rtam připojit Wiufi chtěla jsem tiskárnu připojit k němu,nakonec jsem ji zapojila Wifi s noťasem,to šlo i bez instalačního CD,už jsem se ho bála dát do noťasu,ale co s tim připojeném na internet nevím-co mám zkusit?děkuji
Děkuji ,ale já jsem psala,že prosím o radu pro naprostého laika-takže rozumím jen áčku tio jsem i už včera udělala a nic,ale B a C je pro mě španělská vesnice-zkontroluj-jak?A když nevím co mám vidět -co je správně tak i kdybych věděla jak zkontrolovat je mi to na nic .-(
Díky-kdybych měla úpo ruce znalejšího kamaráda,tak nepíšu sem na c kde internet nejde to lze ,zatím jsem to napsala,ale na tomto co internet jde není pod startem spustit(windows 7)
Co znamená wins proxi nepovoleno?
Tak spustit jsem našla a stejné to tedy nemám-je toho tam jiného víc,ale např.na tom co nejde internet spustit mám napsáno :povoleno smýrovbný IP ANO a na noťasu kde internet jde je NE,pak typ uzlu na notasu hybridní na druhém je napsáno nezbrap nebo cop,a na notasu je protokol DHCP povolen ANO a na PC kde to nejde je NE
Ad C) tak je tam otazník další zaříření a pod tim přeškrtlý otazník multimediální zvuk.adaptér
Prosííím kde najdu to záložka ovladač,abych mohla aktualizovat ovladače?Mám XP,díky.Zatím se mi to totiž nepovedlo-internet pořád nejde,už jsem zkusila vše,jen ještě chci zklusit obnovit soubory.,ale na XP nevím kde,na windows7 to mám pod hlavní ovladací panel,odstranit potíže,odinstalovat program,obnovit soubory,ale na XP to nemohu najít-pokud myslíš že by to mohlo pomoci)když mi nejde inernet po instalaci CD nové tiskárny-podotýkám že tento PC kde to nejde je stařeček)notebook mi normálně tiskárnu nainstalovat a vše o.k.jen mi to pak hlásilo,že mi brána zablokobvala něco a že to mám povolit-to stačilo.díky.
Děkuji,ale nejde to-hlásí to že problém je u Multimediální zvukového adaptéru a pak že nelze dokončit protože nemůže najít nezbytný software,ale dle mého to asi nebude způsobovat že nejde internet ne?Porad tedy jak obnovit soubory?Jak udělat aby PC pracoval jako před třeba 3dny než jsem to CD triskárny instalovala?lze?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.